Sivut

torstaina, helmikuuta 02, 2012

StampARTic

Moi, StampARTicissa julkaistiin eilen uusi haaste, tee jotain uutta. Eli sinulle jotain uutta mitä et ole aikaisemmin kokeillut. Minä olen ihastellut näitä kirjakortteja jo pitkän aikaa ja nyt oli sopiva tilaisuus vihdoin kokeilla:)




Leimakuva on Lilyn jonka olen värittänyt jo iänpäivät sitten tusseilla (jotka vihdoin sain myytyä...). Paperit ovat kaikki PionDesignin Minnenas Atelje setistä, myös kukkaset leikkelin niistä lukuunottamatta yhtä joka on Priman. Olihan se vähän sellaista näpertämistä, jooo, ja täytyy tunnustaa että neljä päivää meni tässäkin.! Toki en tehnyt ympäripyöreitä päiviä:)) Pikkasen aina silloin tällöin koska mulla on se 1,5v. innokas apuri...joka suuntaa oitis perään kun raotankin askarteluhuoneen ovea:) Ja kun kaikki pikkutarvikkeet ovat hänelle kädenulottuvilla (erityisesti kukat) niin ei aina tahdo oikein onnistua askartelu:)



Tagin taskun leikkasin myös yhdestä paperista, sopi niin hyvin tähän. Mitään tekstiä en laittanut mutta ajattelin tämän rippikortiksi, siksi risti tuossa tagissa.


Nämä paperit ovat kyllä niin kauniita että laitoinkin jo uuden tilauksen, vähän papereita jemmaan:) Vielä yksi kuva takaa..Tuonne takakanteen olisi voinut laittaa jotain..ehkä signeerausleimasimella puumerkin, mutta mulla ei vielä ole sellaista...


Tämä oli kyllä mukava tehdä joten luultavasti teen vielä lisää...Ohjeen muuten tähän löysin Tinan blogista, kiitos hänelle.
Käykäähän kurkkaamassa muiden tiimiläisten uusia juttuja täällä:)

31 kommenttia:

  1. Tämä sinun tekemäsi on kyllä aivan upea--mitäs muutakaan :))
    Yhden olen tehnyt ja oli tosi kivaa tehdä--pitäisi taas yrittaa--
    Ihanaa pakkaspäivää sinulle--meillä aamulla mittarissa 32

    VastaaPoista
  2. Moi Anelma:) Hui, kyllä on niin kylmä että!! Meillä ei olut ihan noin paljon mutta melkein..

    VastaaPoista
  3. Stunning card Minna. Love how you have coloured that adorable image and all your beautiful papers and embellishments.
    Denise xx

    VastaaPoista
  4. WOW, WOW, WOW....Minna, this is absolutely BREATHTAKING! Love those gorgeous Pion papers, along with the magnificently colored image!
    Fantastic details and design!

    VastaaPoista
  5. Gorgeous Minna, hope your feeling and doing well. Hugs

    VastaaPoista
  6. Oh WOW what stunning card Minna.
    luv
    Debby

    VastaaPoista
  7. Wow, so beautiful.... I love all the details.
    Gorgeous card!

    VastaaPoista