maanantaina, kesäkuuta 08, 2009

Rippikortteja..

Ja taas on vierähtänyt tovi viime kerrasta..Kesällä on niin paljon kaikenlaista puuhaa, lähinnä puutarhahommeleita. Meillä kyllä piha on päässyt niin repsahtamaan jotta!! Täytyy nyt näiden vuosien jälkeen yrittää laittaa taas kaikkea uuteen uskoon. Ne vähäiset kukkapenkit kyllä hävitän ja laitan tilalle vaan kukkivia pensaita, on paljon helppohoitosempia, ehkä ;)
Yhteiset vapaa-ajat ollaan melkein jatkuvasti mökillä rakennuspuuhissa ja sielläkään ei ole nettiä käytössä. En kyllä usko että tulisi käytettyäkään, iltaisin on niin mukavaa istua rannassa ja nauttia siitä hiljaisuudesta.

Joitakin kuvia olen iltaisin täällä kotosalla väritellyt ja puuhastellut niistä valmiita kortteja kun rippikorteista on kyselty. Kaikki on melkein mennytkin samantien etten kuviakaan ole ehtinyt ottaa kuin muutamasta.

Tässä mun lempparileimasimesta tehty kortti. Kuvan olen värittänyt Distress musteilla ja korttipohjan reunoja olen myös koristellut Stempelgleden leimasimella. Nämä kuten muutkin valmistajan leimasimet ovat kanssa mun ehdottomia suosikkeja, harmi kun niitä ei voi tilata suoraan.


Toinen kortti onkin sitten punaisen (tai oranssin) sävyisenä. Korttipohja oli valmiiksi niin kiva etten raaskinut sitä kovin peittää. Musteen levittämistä reunoille olen "harjoitellut" ja kävin tässä Miian blogia lukemassa ja siellä oli hyvä ohje. Nyt hoksasin miten pitää levittää ettei jää ikäviä rantuja! Kaikkea sitä oppii erehdyksen kauttaa, saas nähdä onnistuuko jahka pääsen kokeilemaan.


Whiff of Joyn konfirmaatiopoika vielä vaaleansinisenä. Tämänkin olen värittänyt Distress musteella kuten edellisenkin.
2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Waude!
Aivan ihania kortteja oletkin tehnyt.
Upeat väritykset ja sopivasti kaikkia lisukkeita =)
Tykkään!!!! Ovat herkkuja =)

MinnaK. kirjoitti...

Todella upeita kortteja :)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries