tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

Prinsessa Tilda

Tänään on viimeinen päivä osallistua Stamp Articin haasteeseen jossa palkintona on ihania Pion Designin papereita. Ja pakkohan oli väsätä korttia sinne:)
Tämän Lady Tildan väritin jo aikaisemmin ja tänä aamuna kasasin kortiksi, mutta kyllä otti koville vaihteeksi. Tuntui ettei mikään oikein passaa, ei ollut sopivaa paperia eikä kukkasia mun makuun. On se kumma että joskus kortti syntyy tosta vain suit sait sukkelaan ja joskus pitää melkein pakolla vääntää. No tällanen siitä sitten tuli.
Leimakuvan väritin vaihteeksi Copiceilla ja Inktense kynillä. Noita kyniä käytän yleensä kasvoihin. Taustapaperit ovat Tilda lehtiöstä ja Jim Holtzin paperilehtiöstä Vintage Shabby, on ne kyllä niin kauniita kans, just mun makuun:) Lehtiön sain muuten tänään postista, tilasin Paperitaivaasta (kiitos AN vinkistä, huomasin kun vierailin blogissasi). Olin jo aiemmin himoinnut papruja mutten viitsinyt tilata ulkomailta:)
Reunoille leimailin sitten kunnolla koristuksia Priman Built A Frame setin ja Stempelgleden leimoilla, tekstin kehys on myös samaisesta Priman setistä.

Psst... Voit nähdä kortin myös Magnolia blogissani


3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti kauniine yksityiskohtineen. Upeat väritykset.

Maaret kirjoitti...

Kyllä on taas kaunis kortti kaikkinensa, voi mahdoton :) Ihailen aina suuresti materiaalien huolellista kasaustapaasi ja taidokasta värisilmääsi. Kyllä näissä silmää lepää!

MinnaP kirjoitti...

Hei Maaret ja Maiju kans:) Kiitos teille kummallekin aina ihanista kommenteista ja varsinkin sinulle Maaret. Sinä jaksat aina kirjoittaa niin kauniisti ja Maijulle kiitos upeasta blogista jonka ansiosta olen saanut paljon oppia kun aloitin tämän harrastuksen:)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries