perjantaina, kesäkuuta 11, 2010

Vaihteeksi jotain muuta kuin Magnoliaa ja muuta höpinää..


Tämä Artin Dotty täti on aina niin suosittu kun tilataan kortti jollekin "rouvalle", onhan se mainio kuva:) Tykkään kovasti myös näistä leimasimista.
Halusin tällä kertaa kokeilla jotain muuta väriä kuin yleensä ja päädyin keltaiseen, vähän näyttää ehkä liian räikeältä kuitenkin mun makuun. Mutta kelpasi kuitenkin tilaajalle:)
Väritin uusimmilla Distress musteilla, olisiko ollut Wild Honey. Taustapaprut ovat sitten MajaDesignin ja retrokukkaleikkurilla muutama kukka. Näihin Artin kortteihin en osaa oikein laittaa paljon "krumeluuria" vaan tykkään enemmän yksinkertaisesta:)
Leimakuvan leikkasin vielä irti ja laitoin 3d tarroilla kiinni.
Sitten vähän muuta höpinää...Käytiin eilen 4d ultrassa Jyväskylässä:) Olihan se kiva käydä siellä vaikka loppujen lopuksi sillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä minun mielestäni minkä näköinen vauva on tai kumpaako sukupuolta. Kaikki oli kuitenkin ok:) Ja pikkuisen näkyi kasvoja, oli vauveli kuitenkin niin piilossa ja jo vähän isompi ettei kunnolla saanut kuvaa. Mutta on se vaan ihme juttu tämä nykyajan tekniikka kuin voi saada niin tarkkaa kuvaa:)
Ensiviikko olisi minulla vielä töitä ja sitten jään kesälomalla ja sen jälkeen sitten äitiyslomalle, elokuussa meillä on sitten uusi pikkuinen perheenjäsen:)


6 kommenttia:

Carola / Calle kirjoitti...

Olipas tämä vauvauutinen ihana asia. Siis ehkä muut ovat tästä olleet tietoisia mutta minulle tämä oli uusi tieto. Kuten sanoit sukupuolella ja ulkonäöllä ei ole merkitystä. Hyvä oli kuulla, että kaikki on ok.

Korttisi ovat aivan ihanat ja olet todella taitava.

SannaS kirjoitti...

Iiiiihana kortti!! Kauniit värit!! =)
kiva kun kaikki on hyvin tulevalla perheenjäsenellä, 4D ultra oli varmaan kiva kokemus. =)

Maaret kirjoitti...

Onnea, enpä ollut minäkään tietoinen, että uutta perheenjäsentä odotatte :)
Raikas kortti ja mitkä väritkin.... :)

Viipula kirjoitti...

Upea kokonaisuus! Wau!

Kirsi kirjoitti...

Ompas ihana mimmi :) Ja isoja juttuja sulla ihanaa kuulla tuosta kuvauksesta... ONNEA! Ja kortista vielä Tää on just hyvä näin ja kivahan se on että eri kuvat herättää erilaisia fiiliksiä eikös vaan ni ei puudu hommaan :)

Minna kirjoitti...

Moi, mökiltä ollaan palattu..kiitos teille kommenteista:) juu,en ole oikeastaan kellekään kertonut sen kummemmin perheenlisäyksestä:) Joten siksi kukaan ei ole tiennytkään:) Mutta varmasti kerron sitten kumpiko meille syntyy...

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries