tiistaina, lokakuuta 26, 2010

Tilda with Lilacs...

Jälleen on korkattu yksi Magnolioista...siis tämäkin leimasin ollut ikuisuuden jo odottelemassa ja uusia vaan tulee, en tiedä kuka tilaa?? Hmmm.. Pitäisiköhän tehdä sellainen lupaus tulevalle uudelle vuodelle että tekee kortin jokaisesta omistamastaan leimasimesta?

Tein tällaisen crisscross-kortin, ensimmäinen tekemäni ja ihan kiva, ehkä teen joskus toisenkin:)Paperi on MajaDesignin RosaMarina, harmi vaan kun oli minun ainut kappale, on ne vaan niin kauniita papereita:) Perhoset tein taas Marthan leikkurilla, kukat ovat Wild Orchid Craftista ka Kort&Godt:n. Lehdet stanssasin Joy:n stanssilla lukuunottamatta tuota ruusun lehteä;)Kuvan väritin Distress musteilla, tyynyillä. Siipiin laitoin vielä kimalleliimaa.
Paita (vaaleanpunainen): Victorian Velvet, Black Shoot
Housut (sininen): Weathered Wood, Black Shoot
Hiukset: Vintage Photo, Walnut Stain
Kukat (lila): Milled Lavender, Dusty Concord
Lehdet (vihreä): Peeled paint, Forest Moss


"Korttipohjaan" leimasin osan Magnolian leimasimesta eli noita kukkasia:) Tuli aika kiva, mun mielestä kun kaipasi vähän jotain. Reunoille sitten vielä Stempelgleden leimasimella vähän kuvioita;)2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa ihanainen kortti

TaijuS kirjoitti...

Ihana kortti minusta tosi kauniista leimakuvasta! Hyvä keksintö leimata pelkät kukat tuohon korttipohjaan!

Sain sitten lopulta minäkin kuvia blogiini, kun sain kuvattua osan tiffanytöistäni ja korteistani. Seuraava urakka on joulukorttien kuvaus ja blogiin laittaminen, about 80-90 joulukorttia + onnittelukortit, joita joulukorttiurakan jälkeen olen tehnyt n. 60 kpl. Kuvattavaa siis riittää...

Tervetuloa vierailulle blogiini, ja ennen kaikkea kommentoimaan!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries