keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

Joo, en siis ole kovin ahkeraan ehtinyt käydä päivittämässä blogiani, niinhan uhkasin aloittaessani tämän pitämisen. Nyt kuitenkin päätin vaikka olis kaikkea muuta taas vaihteeksi. Isäntäkin tulee kohta töistä ja huusholli on vinksinvonksin, saas nähdä ihmetteleekö mitä olen puuhaillut koko aamupäivän..

Multa ei kyllä onnistuis kortti päivässä ja ihailen niitä jotka saavat aikaiseksi. Ehkä minäkin sitten kun kaikki lapset ovat muuttaneet pois kotoa eli joskus 20v. päästä, kait silloin vielä askartelen...

Vietin siis aamupäivän postissa!!! Täällä varsinainen posti lopetti toimintansa ja muutti Valintatalon yhteyteen jossa on vain yksi asiointipiste!! Käsittämätöntä! Äänekoski on kuitenkin melko iso paikka ja olisi luullut asiakkaita riittävän. Kyllä kuulin taas kiukkuisia kommentteja muilta asiakkailta ja itsekin olin kyllä suorastaan räjähtämispisteessä, oli sen verran pitkä jono! Että se siitä.

Mutta, minun oli pakko saada nyt heti just paketti postista joka tuli Englannista. Tilasin nimittäin Copicin tusseja täältä ja oli muuten sieltäpäin älyttömän nopeaa toimintaa. Laitoin tilauksen maanantaina 27.päivä ja tussit tuli tänään!!! Eikä ollut edes hirvittävän kalliita mielestäni, yhdelle tuli postarit mukaanlukien hintaa n.2€. Nyt kun pääsis vaan värittään ja kokeilemaan. Minulla muutama on ennestään ollutkin ja tykkään ehkä näistä enemmän kuin Promarkerin tusseista joita on myös jonkinlainen satsi. Jos nämä Copicit ovat kivempia niin luovun sitten niistä erittäin vähän käytetyistä Promarkereista, tiedoksi etukäteen jos löytyy kiinnostuneita.
Meinaan olla vähän sellainen että kokeilen kaikkea heti enkä opettele yhtä värittämistä kunnolla..

Kirsikalta sain kans postia jo muistaakseni viime viikolla, ihania leimakuvia, KIITOS! Ja tänään tuli kanssa Askartelukirppikseltä ostamiani leimasimia ja papereita ja "kiekuroita" Kiitos niistä Sinille ja Virpille!

Kaikille oikein mukavaa vappua ja viikonloppua näin etukäteen jos en jouda kirjoitteleen taas. Minulla alkaa huomenna taas työt ja uudet kujeet:)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries