maanantaina, kesäkuuta 22, 2009

Joitakin kortteja ja muuta höpinää...

Niin se juhannuskin meni..Onneksi sattui ainakin meille tuonne mökille Viitasaarelle tosi hyvä keli, ihan aurinkokin paistoi. Oltiinkin nyt ensimmäistä kertaa viettämässä keskikesän juhlaa ihan oman perheen voimin, tytöt tahtoivat pienen "kokonkin". Oli kyllä hirmu mukavaa vaan kotiinkin oli palattava pyykinpesuun kun huomenissa olisi uusi reissu meidän "vakio" vuokramökille Ikaalisiin. Tämä taitaa olla jo neljäs kesä kun olemme samassa paikassa, on se sen verran upea paikka varsinkin lapsiperheille. Ranta on niin matalaa pitkälle ja ihan hiekkapohja ja tietenkin meidän kuopuksen suosikki TiTi-nallen talo on kivenheiton päässä ;) Isompien tyttöjen suosikki taitaa olla kyllä vähän kauempana, meinaan Ideaparkkia, mutta mielelläni lähden sinne kuskaamaan, onhan siellä askartelukauppa:))

Oitis tietenkin vähän askartelin kun kotiin pääsiin..Osa korteista on jo ollut kauan valmiina mutten ole ehtinyt tänne niitä laittaan.

Tässä joitakin rippikortteja lisää ja samoja leimakuvia edelleen..Näissä molemmissa kuvissa on siivissä ja mekossa kimalleliimaa, näkyy rumasti nyt, mutta luonnossa oli paljon kivempi;(
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries