torstaina, syyskuuta 03, 2009

P*skarteluhaaste #4

Sainpa nyt kortin ajoissa valmiiksi :) Tällä kertaa aiheena oli napit. Sainkin tilaisuuden käyttää niitä äitini lahjoittamia varastoja..joissa oli todella ihania nappeja. Samalla käyttöön tuli myös vintage aiheiset kuvat jotka mulla on jo ollut tosi kauan aikaa mutta en vaan ole ehtinyt tekemään niistä mitään (yllätys). Olisinko tilannut joskus muistaakseni Paperikeijusta?
Tämä onkin eka tällainen vintagetyylinen kortti jonka väsäsin ja oli kivaa tehdä!

Tässä siis korttini. Kukkien keskustat ovat nappeja ja laitoin myös pari irtonappia koristeeksi. Kierrätyskamaakin löytyy eli aaltopahvi kuvan alla on Paperinauhasta tulleesta paketista. Irroitin vain molemminpuolin paperit pois ja välissä oli aaltopahvi:) Taustapaperit ovat DCWV:n Old World lehtiöstä ja Tildaa. Pitsit Paperinauhasta edelleen. Täytyy varmaan laittaa uusi tilaus ja tilata oikein urakalla jemmaan:) Kukat olen saanut jostain..


Tasaa keskelle

Pakko vielä kertoa kun olen niiin iloinen kun vihdoin onnistuin saamaan hyvää paperia leimailuun. Niin moni on kehunut Cansonin Illustration paperia että kolusin kaikki paikat meiltäpäin mutta ei vaan löytynyt. Onneksi meidän 5v. tyttö lähti tätinsä kanssa junalla Tampereelle "retkelle" ihan vaan huvin vuoksi. Tuli puheeksi papru ja niinpä sain tuliaisiksi vinon pinon lehtiöitä, varastoonkin. Distresseillä värittäminen on kyllä paljon helpompaa minun mielestäni tälle paperille.


7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Mielettömän upea kortti!! Tykkään tosi paljon ja aivan ihastuttavat napit!!

Maaret kirjoitti...

Huikea, aivan täydellinen kortti, tykkään kaikista elementeistä mitä olet kokonaisuuteen laittanut!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on kyl niin upea ja kaunis vintage kortti! hienoa kun olet löytäny mielistä paperia sen löytäminen on välist aika työlästä. ainekin jos asuu jossakin pikkupaikassa kuin me!

Paula | Pammu kirjoitti...

Tää on ihan huikean upea kortti!! Kerrassaan loistava! Tosi kauniita nuo napit!

Kirsikka kirjoitti...

WAUUUUTSI!!!!
Aivan mieletön kortti. Kertakaikkiaan mahtava!
Tykkään !!!!!!!!!!!!!

Carola kirjoitti...

Mielettömän upea kortti, tykkään :)

Saron kirjoitti...

Ihan mielettömän upea kortti!!! Tässä on kyllä kaikki elementit kohillaan!!!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries