torstaina, toukokuuta 27, 2010

Magnolia haaste #17

Ja Magnoliaa vaihteeksi..Tämän kokoelman leimasimet ovat kyllä kaikki niin ihania että oli pakko tilata muutama vielä lisää vaikka olen päättänyt etten osta vähään aikaan mitään:)
Haasteessa tällä kertaa aiheena yksi väri eri sävyissä ja mun kortista tuli vaaleanpunainen, vähän on kyllä valkoista esim. pitsi mutta haitanneeko? Kuvan väritin taas musteilla nyt kun olen tykästynyt niihin vuorostaan:)
Kortti on menossa kuopuksen päiväkotiin hoitajalle kiitokseksi koska tyttö lopettaa nyt päiväkodissa ja jää mun kans kotiin. Hoitotätejä on kolme joten kaikki saavat samanlaiset kortit mutta eri värisinä.
Kiitos tekstin tulostin MajaDesignin tagiin koska mulla ei ollut leimaa, onnistui aika hyvin:) Ja paprut, mitäs muuta kuin samaa sarjaa tagin kanssa:)
Perhoset ovat ääriviivatarroja jotka liimasin vaaleanpunaiselle paperille ja leikkasin sit. Ajattelin siinä pikkuruisia perhosia väkerrellessä että on tääkin hommaa..mutta kaikkea sitä kait väkertää jos inspistä löytyy...Kimalleliimaa laitoin kortin reunoille ja se oli siinä. Jahkailin tossa kuvaa katsellessa että olisko pitänyt laittaa vielä kukkiin..10 kommenttia:

MinnaK. kirjoitti...

Todella kaunis ja romanttisen oloinen kortti ;)
Aivan ihana värivalinta :)

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Upeasti väritetty kuva!! Ihana herkkä kokonaisuus!! Tuo Tilda on kyllä näistä uusimmista mun lemppari!! =)

Sari kirjoitti...

Aivan ihana kortti!! Ja tagi on kyllä upea!! Olen jo pitkään seurannut blogiasi, sinulla on todella hienoja ja viimeisteltyjä kortteja. Pidän myös värimaailmastasi.

Annennäpräilyt kirjoitti...

Kertakaikkisen upea<3, väritys, kokonaisuus, koristeet, paperit, asettelu etc..., wau

Minna kirjoitti...

Wau, upea :)

Lumituulia kirjoitti...

Voi kuinka kaunis ja hempeä kortti!

SusuK kirjoitti...

Onpas ihanan herttainen kortti <3

maiju kirjoitti...

Vautsi kun on ihana. Niin romanttissävytteinen. Ihana tunnelma kortissasi.

bissecat kirjoitti...

Wau!!Aivan sanattomaksi meen mutta Ihaana.

Carola kirjoitti...

Mielettömän upea ja suloinen kortti!Ihanasti olet kuvan värittänyt, romanttinen ja herkkä kokonaisuus, tykkään kovasti :)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries