torstaina, kesäkuuta 17, 2010

Rippikortteja vaihteeksi..

Mukavaa melkein alkavaa viikonloppua, tänäänhän on jo torstai:) Minäkin otin varaslähdön ja olen jäänyt nyt kotiin jo, huomenna olisi ollut viimeinen työpäivä ennen lomia:)

Tein muutamia rippikortteja pojalle kun kysyttiin niitä. Tämä WOJ:n leimasin on aika kiva just tähän ja siitä kortteja toivottiinkin. Molemmat kuvat väritin Distress musteilla, toisen sini- ja toisen ruskeasävyiseksi. Tämän ekan kortin paperit ovat MajaDesignin, yllätys.. Leimakuvan ympärille leimasin vielä Stempelgleden ja Priman leimoilla vähän, muuten ei juurikaan mitään koristetta. Teksti on taas itse kirjoitettu ja tulostettu. Nuo tähdet ovat Fiskarsin leikkurilla leikattu...


Sitten tämä toinen, samalla systeemillä ja tarvikkeilla eli paprut MajaDesignin, vähän nauhaa ja nappi:) Leimailin Stempelgleden leiman lisäksi Timpan leimalla kuvan reunaan..Tein vielä kolmannen kortin tällä Magnolian leimakuvalla. Tähän en laittanut rippionnittelua niin käy sitten vaikka johonkin muuhunkin..
Väritin vaihteeksi Copic tusseilla ja niillä Inktense kynillä. Tein tuon taustapaprun kuvan takana itse ja siitä tuli oikeastaan aika kiva. Tekstin siihen leimasin Magnolian Old Valentine Letter leimasimella vesileimamusteella ja embossasin sen kirkkaalla jauheella ja sitten reunoilla Distressin ruskealla vähän lisää... Luulenpa että saatan tehdä näitä taustoja vielä lisää...
Myös tämän kortin toinen taustapapru on MajaDesignin ja punainen BasicGreyn..


3 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

no voi WAU!!!!! Ihan mielettömän mageita kortteja!! UPEITA yksityiskohtia!! Ihania nuo tekemäsi taustat!!! WAU!!! =)

Kirsi kirjoitti...

Kivoja ovat kaikki pojat mutta erityisesti haluan antaa kehuja tälle alimmalle jolla on ruusu selän takana ja punanen paita :) Ihana mussukka. Tosi nätisti väritetty ja kauniisti aseteltu onnea näppäristä sormista tekijälle :)

maiju kirjoitti...

Todella upeat väritykset. Tämä punainen paita on ihan kymppi. Olet kyllä niin taitava.

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries