keskiviikkona, helmikuuta 02, 2011

Sweet Pea stamps-Meredith Dillman

Tässä minun ihka ensimmäinen korttini Sweet Pea Stampsin leimasimilla:)) Olen kyllä niiin täysin hurahtanut näihin että tekisi mieli tilata jo uusia vaikka ensimmäisistäkin on vielä tekemättä:)

So, here comes my very first card with Sweet Pea Stamps and this is Meredith Dillman`s design:)) I`m in love with these stamps SO mutch that I would like to buy new ones although I have not used any of the previous:))


Kuvan väritin kuitenkin Distressin musteilla vaikka ekaks ajattelin tusseilla..en ole oikein tyytyväinen..mutta väreistä tykkään. Täytynee harjoitella vielä....

Paperit ovat MajaDesignin ja Melissa Francesin. Myös tähän korttiin laitoin sitä puuvillakuitulisäainetta, paljon leimakuvan reunoille ja valkoista askartelumaalia, Distress Inkin musteita Spun Sugar ja Weathered Wood, kimalleliimaa Stickles Silver ja Picket Fence.

Teksti on Stempelgleden Just-A-Note setistä.


I coloured the image with Distress Inks although first I thought I`d be doing it with Copics..and I`m not so satisfied..maybe I have to learn and practise a little more:)) But I love the colours:))

The beautiful papers are from MajaDesign and Melissa Frances. And also to this card I added fantastic additive called "cotton fibres". It is used to create the "cotton fibre" effect. I added a lot of the edges of the image and then (when it was dry) the white crafting paint, Distress Inks Spun Sugar and Weathered Wood, glittet glue Stickless Silver and Picket Fence.

Lovely sentiment is from Stempelglede`s collection Just-A-Note.

Kukat ovat Priman ja Magnolian ja niihin laitoin myös maalia ja kimalleliimaa kuin myös noihin lehtiin..Näkyy vain tosi huonosti:((

The flowers are from Prima and Magnolia and I added the glitter glue and paint for these as well as the leaves, too. Is shown just so bad:(((


Tässä kuvassa näkyy ihan kivasti tuo aine..Tämä niin kaunis perhonen on minun joulukuisia Helsingin tuliaisia itselleni:))

Here you can see the additive in the corner:)) And this lovely butterfly is "souvenir for me" which I bought in Helsinki when I visited there in the December...
 Vaikka tämä olikin nyt ensimmäinen korttini, osallistun silti kahteen haasteeseen:))

Even though this was my first Sweet Pea card I would like to participate to two challenges:))

Kiitos kun piipahdit täällä

Thank you for your visit here

Minna


14 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Aivan ihana kortti :)

Romulus kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Mäki oon haaveillu näistä leimasimista, mutten ole vielä saanut hankkineeksi niitä... ehkä joskus.. :)

Tammy kirjoitti...

Stunning - the card is so beautiful. A lot of work and time is this card really does show. x

Vanessa (aka V'ness, Nessa, oldschool) kirjoitti...

wow this is stunning!!!
thanks for joinin us at SPS & good luck!

theboelemas@aol.com kirjoitti...

Oh wow this is truly gorgeous. Thank you for sharing with us over at SPS this time. Good luck Claire x

Riina kirjoitti...

Hei!

Olen ensivierailulla - mutten viimeisellä. Korttisi ovat kauniita.

Satu K kirjoitti...

Todella kaunis kortti!

KymKreates kirjoitti...

This is simply amazing!! I adore everything about it!

Thanks for joining us this week at In A Sweet Pea Dream and hope to see you again soon!

KymKreates
DT Sweet Pea Stamps

PS I have Sweet Pea candy on my blog!

paula kirjoitti...

Aivan ihastuttava kortti. Miten ihmeessä ehdit väsäillä noin kauniita ja aikaavieviä kortteja, kun sulla on noita lapsosiakin muutama. Hienoa, että ehdit, on niin kiva ihastella korttejasi.

Nancy kirjoitti...

Wow, this card is stunning! Love all you details, and the colors you used are beautiful!

Maaret kirjoitti...

Syvä huokaus, hiljaisuus, mä vaan oon ja nautin näkemästäni.
Ps. En suinkaan katso korttiasi nyt ensimmäistä kertaa, tänään olen rampannut sivuillasi jo useammankin kerran ja aina vaan korttisi on yhtä upea :)

CraftyC kirjoitti...

Your card is gorgeous and so beautifully coloured!
Clairexx

Minna kirjoitti...

Thank you for you all SO lovely comments:))I`m pretty embarrasted about this, but however I`m glad you like my card:))

Moi Maaret, voi että, sun kommenttisi on ihan liikaa:)) Mutta ihanaa kuitenkin että tykkäät:)) Vähän on sellainen fiilis että ihan nolostuttaa teidän kaikkien niin ihanat kommentit...kun olen luonteeltani ihan älyttömän vaatimaton...

maiju kirjoitti...

Minna... Tämä korttisi on taas niin täydellisen ihana. Tykkään kortin tunnelmasta ja siitä, että olet saanut näillä efektiaineilla siihen ihanan utuisen tunnelman. Tässä kortissa on niin ihana ja lämmin tunnelma. Mikä on mielestäni aina se kaikista tavoiteltavin olotila korteissa ;)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries