sunnuntaina, maaliskuuta 27, 2011

My very first pop-up card;-)


Moikka ja terveiset täältä Viitasaarelta mökiltä:) Ollaan siis täällä taas vaihteeksi puolen perheen kanssa viettämässä viikonloppua.  Otin myös meidän isompien tyttöjen kannettavan mukaan jotta voin rauhassa surffailla:)) Kotona kun on yleensä (mukamas) aina kaikkea muuta pakollista puuhaa...hyvä kun ehdin oman blogini päivittämään;-)

Mitenkä osaisin kiittää teitä kaikkia niin kauniista ja ihanista kommenteista? Ei minulla ole sanoja kertomaan sitä teille, olen ihan sanaton, KIITOS, tämä tekee pienen ihmisen ihan nöyräksi:) Toivon että jatkossakin pystyn tekemään sellaisia kortteja joista pidätte ja voin jakaa inspiraatiota teidän kanssanne..

Tein nyt ihan ihka ensimmäisen pop-up kortin:) Silloin kun sain tämän Magnolian aitastanssin, ajattelin heti käyttäväni sitä tällaisessa kortissa:) Tämä on aikalailla erilainen mitä olen nykyään tehnyt, värit ovat paljon voimakkaammat. Minä en oikein tiedä tykkäänkö vai en, jotain kaipaan..mutten tiedä itsekään mitä??

Hello and regards from here, our cottage:)) Yes, we are here again with half of family (hmmm... our teenagers again..actually they are playing baskettball and have a match on Sunday, so they were not able to come our cottage) And I have a computer here now so, I can surf in the internet and blogland in peace:))) I have always so much other things to do at home...

How can I thank you all for yours SO beautiful and lovely comments? I don`t have any words to say it to you, I`m really wordless,THANKS, I think this will make a little people so humble.. And I hope I can make that kind of cards which you will like and share inspiration with you..

But, now I have done my very first pop-up card:)) When this lovely Magnolia`s  Picket Fence die arrieved to me I decided to make this kind of card:)). This is so different than I have before done, at least the colours.. I really don`t know do I like or not?? I am missing something but what, I don`t know either..


Molemmat paperit ovat Priman Botanical lehtiöstä, minä niin tykkään noista Priman jutuista, varsinkin kukista mutta harmiksi en vielä ole löytänyt täältä Suomesta:(( Leimakuva on kyllä niin suuri että siinä ei pahemmin paperia näy:))
Tällä kertaa viitsin (huom. viitsin) käyttää masking-tekniikkaa. Kuvan leimaamiseen käytin neljää eri Magnolian leimasinta plus tuo pupu ja kukkajuttu:))

The both of the papers are from Prima`s Botanical paper pad. I like SO much those Prima`s things, especially flowers, but I have not found the newest one here in Finland yet:(( But the stamped image is so so big that is the same  thing what paper you have used;))
At this time I was able to use the masking technique (notice, was able to!!) I used four different stamps to stamp this image plus that bunny and flower matter:))Olen taas käyttänyt puuvillakuitulisäainetta (olipa sanahirviö:)) ja valkoista maalia. Metallikulmat maalasin  myös ja lisäksi laitoin Distressin mustetta Scattered Straw. Valkoisen maalin lisäksi käytin koristeluun uutta ostamaani Distressin täyttöpulloa ja sävyä Bundled Sage eli vihreä:)) Arvatkaa vaan oliko ylläri kun väri olikin sinistä (lähinnä Tumbled Glass) vaikka pullossa oli oikea etiketti:)) Olen informoinut kyllä liikettä tästä...ettei muille sattusi ylläreitä..minua ei kyllä haittaa koska ei mulla ole niin paljon noita täyttöpulloja:))

Kuvan väritin siis musteilla, mulle aika oudoilla sävyilla:)) Kaikkea pitää kokeilla...

I have used the cotton fibre effective again;) and the white paint. The medalcorners I painted too and then Distress Ink Scattered Straw. The picture I have coloured with inks as usually but the tones are stranges for me at this time:))
Ajattelin osallistua tällä kortilla myös StampArticin haasteeseen, jossa aiheena kevät ja/tai pääsiäisprojekti:)) Mene ja tiedä onko tämä pääsiäiseen tai kevääseen sopiva mutta onhan tässä ainakin kana/ tai kukko, pupu ja karitsa;-)) Sponsorina on PapirDesign, ihania leikearkkeja ja kukkia:)) Käykäähän kurkkaamassa kuin ihania juttuja tiimi on tehnyt:-)

I will participate to StampArtic`s challenge with this card. The theme is spring and/or Easter projects. I`m not sure if is this suitable for the Easter or spring, but anyhow I have  chicken/ or cock, bunny and spring lamb;-)) The sponsor is PapirDesign with so beautiful die cut sheets and flowers. Please , visit there and look how stunning projects the team has done:)


Kukat ovat Priman, Magnolian, WOC:n ja Petaloon ja joita olen maalaillut..Lisäksi olen tykästynyt tuohon harsokankaaseen kovasti, kuten varmaan huomaa..

Tässäpä tämä sitten oli:) Hmm..kerroinhan tuossa aikaisemmin että täällä mökillä on enemmän aikaa..mutta aloitin tämän postauksen perjantai-iltana ja päätän sen nyt sunnuntaina ja kohta lähdetään kotia kohti:))

The flowers are from Prima, Magnolia, WOC and Petaloo and which ones I have painted..And furthermore I am delighted this scrim as you can see;-)

That`s all now:) Hmm..I told previously that here on the cottage I have more time..but I started this posting on the Friday evening and will stop now on Sunday and we are going to the home soon...

Hugs, Minna


14 kommenttia:

Ritva_47 kirjoitti...

Taas ihan mielettömän, hengästyttävän kaunis kortti!
Olet todellinen taiteilija; korttisi ovat sanoin kuvaamattoman upeita. Yksityiskohdat sopivat niin täydellisesti... niiden runsaus ihastuttaa...en väsy tutkimaan korttejasi.Joka katselulla löytyy aina jotakin uutta, mitä ei ole aiemmin huomannut.

Pirkkis kirjoitti...

Ei voi olla totta! Siis maailman toiseksi ihanin koskaan näkemäni kortti ehkä (edellinen oli ensimmäiseksi ihanin)! Tykkään ♥♥♥

Karita kirjoitti...

Moikka Minna! :)
Ja kiitos ihanasta kommentista blogissani, lämmitti mieltäni ja paljon :)

Voi Minna Minna, tämä kortti on NIIN kaunis, aivan kuin edellinenkin :) Katselin tätä kortti jo Facebookissa ja olen kovasti jo odotellut sitä tänne blogiisi :)

Värityksesi on todella kaunista ja koko korttisi henkeäsalpaavan kaunis kaikkien ihanien yksityiskohtineen kera :)

Lisää näitä :)

yvon kirjoitti...

Wow Minna, this is absolut beautiful. Love your pop-up card. The image is gorgeous and beautiful colord.
Hugs, Yvon

Torill kirjoitti...

This is absolut beautiful!A Gorgeous pop-up card.Beautiful colored!

SannaS kirjoitti...

oi oi oi ja WAU WAU WAU!!!! UPEA!!!!! =)

Linda's Dillerier kirjoitti...

I'm so happy I stumblet over your blogg. I found some amazing cards here. You are now on my favorit list! Can't wait to see woot kinda magic you are showing the next time.

Hugs from Linda/ Norway

Michele Roos kirjoitti...

Such a stunning card. Gorgeous colouring of the images and beautiful details also. Hugs
Michele x

Papirdilla kirjoitti...

I think this is the most beautiful pop-up-card ever! Your creations really take my breath away. Fantastic!!!!! Love everything about it.
Hugs,
Hanne

Merkkari kirjoitti...

En taida koskaan ennemmin ollutkaan vierailulla blogissasi ja nyt vetää ihan sanattomaksi. Olet kyllä todella taitava! Tämäkin kortti on niin henkeäsalpaavan upea taideteos!

Ritva kirjoitti...

Hei!
Sinulla näyttää olevan paljonkin tällaisia "huurteisia" kortteja - mistä noita matskuja saa, puuvillajuttu, mitä maalia jne.....vai onko sinulla tutorial täällä tästä teosta - ne ovat niin mahdottoman upeita taideteoksia ja tuo värityskin on upeaa!

Minna kirjoitti...

Moi, nyt olen yrittänyt jo kolmesti kommentoida..en kyllä ymmärrä mikä on vialla kun bloggeri ilmoittaa vaan virheestä...tuonne ylemmäs kyllä onnistui kun kokeilin..

Merkkari, kiva kun löysit blogiini;)

Ritva, minulla ei ole tutorialia, mutta olen ajatellut pitäisikö tehdä koska aika moni on kysynyt.
Minulla on tuolla tutorialeissa kuin käytän tuota puuvillakuitulisäainetta.
Löysin sen sattumalta KodinTerrasta Jyväskylästä.
Maalina käytän ihan tavallista valkoista askartelumaalia jota ostan milloin mistäkin,lisäksi krakleerausmaalia Picket Fence. Usein sekoittelen vielä pikkutilkkaan maalia Distressin mustetta ja maalaan sillä kans;).
Toivottavasti oli vähän apua;) Neuvon ja kerron kyllä mielelläni aina;))

Minna

Unknown kirjoitti...

Oh, what a lovely card!!!!
Hugs Milo

a Seeker of the TRUTH kirjoitti...

I don't think your card is missing anything. I think it is so beautiful. Thank you for sharing all the details of the materials you have used.

Happy crafting
Julie

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries