perjantaina, huhtikuuta 22, 2011

Whimsy Stamps-Bunny with flowers

Have a nice Friday and regards from our cottage:)) It has been so shining and warm day here in Viitasaari, Central of Finland:)) The lake is almost melted and we have a couple  of swans here in our beach;-) They are so beautiful birds and I am thinking they are just the same couple which have been here so many years.

But no my card...This is my first Dt card for the Whimsy Stamps:) Yes, nowadays I`m a full time Dt (and thank you Denise for asking me,  I love to work with you, you all are so amazing!!).

I have used Crissy Armstrong`s digital stamp Bunny with flowers;-)


Oikein mukavaa perjantaita ja terveiset täältä meidän möksältä;-)) Kyllä on ollut niin ihana päivä ja lämmintä..voi kun olisi jatkossakin, toivotaan..Järvi on melkein sulanut ja meillä on taas, luultavasti sama mikä aina ennenkin, joutsenpari rannassa. Kyllä ne ovat vaan niin upeita otuksia..

Mutta se mun korttini...Tämä onkin virallisesti mun eka Dt korttini Whimsy Stamps:lle. Niin...lupauduin myös tänne jatkamaan vaikka alunperin oli vain tarkoitus vierailla. Mutta erittäin mielelläni lähdin porukkaan mukaan, ovat he kyllä niin uskomattomia ja varsinkin omistaja Denise. Täytyy sanoa että harvoin olen tavannut niin ihania ihmisiä, mutta eipä minulla vertailukohteita kovin paljon ole....

No, mutta tässä olen käyttänyt Crissy Armstrongin digileimasinta Bunny with flowers.Is this bunny SO cute? I have coloured the image with Distress Inks and the papers are from PionDesign and MajaDesign. And once again I have used so much the white paint..The flowers are from Magnolia and WildOrchidCrafts. I have used my new dies from Marianne Designs to the leafs.

Voi että tämä pupu on niin suloinen, vai mitä luulette?? Kuvan väritin taas musteilla ja paperit ovat PionDesignin ja MajaDesignin. Ja sitä maalia olen käyttänyt vaihteeksi paljon...Kukat ovat Magnolian ja WildOrchidCraftin. Sitten sain vihdoin uusia stansseja ja olen käyttänyt lehtiin MarianneDesignin stanssia.

The sentiments are SO lovely set Everyday Mini Postage Stamps from Whimsy Stamps and I have cut them with Mini Postage Stamp Die.

Tekstit ovat myös Whimsy Stampsin Everyday Mini Postage Stamps setistä ja olen stanssanut ne Mini Postage Stamp stanssilla.


 Now I`m wishing a Happy Easter for you all  my lovely follewers:-)) And I will go to the sauna, I`m thinking do you know that Finnish tradition??

Oikein mukavaa pääsiäistä teille kaikille;-))

Hugs,Minna


11 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Sinulla on korkeatasoisia töitä. Niissä on kaunis väritys. Tulen joka päivä tänne katsomaan ja ihailemaan!!

Pirkkis kirjoitti...

UPEA ♥

AN kirjoitti...

Ihana ja onnistunut kortti-mitäs muuta vois odottakkaan sinulta! onnittelut pestisi johdosta-
Ja ihanaa ja rauhallista pääsiäistä sinulle ja perheellesi

Astrid kirjoitti...

So cute the image of the bunny, makes me smile.
Your card is beautiful.
Happy Easter as well.
Hugs Astrid

Christina C. kirjoitti...

Soooooo adorable!!!! Love this sweet Easter card!

Heidi kirjoitti...

Oh this card is so cute. I just love this image. You have colored it so beautiful and I love all the details.

Hugs from
Heidi

Deb kirjoitti...

beautiful card as always Minna! so love how you coloured that sweet bunny!
Happy Crafting, Debxx

Anonyymi kirjoitti...

tosi ihana! hyvää pääsiäistä täältä ruotsista päin!

Mervi kirjoitti...

Onnea vakivirasta! Aivan upea kortti jälleen, kiva kuva. Olet taituri yhdistämään noita valkoisia elementtejä.

Nautitaaan pääsiäistä ihanissa kevättunnelmissa mökillä, meidän joutsenet eivät ole vielä tulleet;-))m

Janna Werner kirjoitti...

Heya Minna! Lovely sweet easter card! Have a lovely weekend! Janna

Cor* kirjoitti...

I could jsut sit & stare at your works all day. So soft and lovely with lots of little extra eye candy to drool over. A wonderful site you have here. I came to compliment you on you wonderful ABC DT creation with the Kenny K image. Your coloring is fantastic! TFS and inspiring!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries