perjantaina, huhtikuuta 13, 2012

Hyvää syntymäpäivää/ Happy Birthday

Hyvää huomenta kaikille, vaikka onhan aamu jo pitkällä:)) Tässä yksi uusi kortti jota olen väsännyt pikkuhiljaa tällä viikolla:) Itse asiassa sain idean tämän kortin tekemiseen Sketchy Colorsin haasteesta jossa oli mielenkiintoinen ja oikeastaan haastavakin luonnos:) Toivottavasti mun paperisuikaleet ovat suurinpiirtein oikeilla kohdilla...
Paperit ovat jälleen PionDesignin viime kevään (muistaakseni) setistä. Taustapaperi oli alunperin iso skräppipaperi ja siitä leikkasin kaikki noi nurkat ja yhdistin pienemmäksi paperiksi. Suikaleet leikkasin leikearkkipaperissa olleista postikorteista eli todellista paperisilppua käytetty tässä kortissa:)

Good morning everyone:)  Today I would like to show you a one card I have done step by step on this week. Actually I was inspired by the challenge of Sketchy Colors. They have a wonderful and challenging sketch on this week (thanks Marianne for this). I do hope that my pieces of papers are positioned correctly:)
Once again all the papers are from PionDesign. The background is cut from the big one paper and the shreds from the postcard die cut paper. I think this was really paper piecing!


Kukat ovat Magnolian ja WOC:n. Pienen avaimen maalasin valkoisella sormivärillä. Joo..ja edelleen GlimmerMistillä (cocoa) värjättyä harsoa vaikka ajattelinkin olla käyttämättä sitä:))

Flowers are from MAgnolia and Wild Orchid Crafts. I have painted that little key with white finger paint. Yes... and colored cheese cloth:) I hope you are not tired of seeing always this but it´s so wonderful!! For this card I colored it with Glimmer Mist (Cocoa).Osallistun tälläkin kortilla muutamaan haasteeseen:


Sketchy Colors-Challenge #112
Totally Tilda- Happy Birthday


20 kommenttia:

Susie Sugar kirjoitti...

Stunning really pretty , I love your soft dreamy style
Thanks for playing the Totally Tilda challenge
Hugs Susie Sugar xx

Sirpa kirjoitti...

Ihastuttava kortti jälleen kerran :) Nämä ovat taideteoksia - jokainen yksilönsä :D

Tuli tuossa mieleeni (ja hei tiedän, että sinulla varmasti on paljon muutakin tekemistä), että oletko koskaan ajatellut pitää korttikursseja?? Siis, että opettaisit tekniikoita, "värisilmää" muillekin... Uskon, että saisit kasaan joukon kortteihin hurahtaneita - ja kurssipaikoista tulisi kova kisa... tämä tuli jälleen kerran mieleeni, kun korttejasi selailin...

June kirjoitti...

This is so gorgeous! Absolutely amazing and I love your style with all the layers of paper, colors and details! Fab take on the sketch too:-)
Hugs, June

Maya kirjoitti...

Such a wonderful card!
Love the soft colors, all the lovely details and as always your coloring is perfect!
Thank you for joining us at SC,
hugs from Maya

Henttu kirjoitti...

Ooh, aivan upea!! Pieni taideteos tämäkin korttisi :)

Louise kirjoitti...

Hi Minna!
Auw, this is simply gorgeous!
Love the amazing coloring and all of those lush flowers :)

Hugs

Hilde kirjoitti...

OHH MY GOOD!!
i love it, just love it!

Christina C. kirjoitti...

Minna, this creation is a MASTERPIECE! Love your amazing coloring of Tilda and all the fabulous details are to die for! This is phenomenal!

Exclusively by Mel kirjoitti...

Beautiful card! I adore your lovely soft colouring.
Wonderful design, thanks so much for joining us at Totally Tilda.
Love, Mel. xxx

SannaS kirjoitti...

valtavan kaunis kortti!!! IHANA!!! =)

Leigh kirjoitti...

Absolutely stunning card. Beautiful, just love it.

debby4000 kirjoitti...

Absolutely gorgeous Minna.
luv
Debby

Majorelle kirjoitti...

Hello Minna! I love your wonderful work!! This card is gorgeous!! congratulations! Hugs Majorelle

taru76 kirjoitti...

Upea kortti, aivan mahtava!!

Vetäise hihasta ja tule moikkaamaan lauantaina!! Jos tunnistat siis, kun ei olla ennen tavattu... mulla on lauantaina mukana neiti 8 vee, ja nimikyltin laitan kanssa!

minna kirjoitti...

Moi Taru, OK! Kiva nähdä ja varmasti tulen nykäisemään, mutta mun on pakko tiirailla kyllä nimikylttiä:) Minäkin luultavasti otan mukaan nuorimman reilun 1,5v:n..

Moikka pitkästä aikaa myös sinulle Sirpa:) Anteeksi kun en ole vastannut, ollaan juhlittu viikonloppu meidän tyttöjen 12 ja 18-v synttäreitä:)

Niin, olen joskus kyllä ajatellut että olisi kivaa askarrella isolla porukalla ja mielelläni neuvon just mun omaa tyyliä koska jotkut ovat kysyneet:) Itseasiassa olen erittäin noviisi kortteilussa, osaan vain yhden tekniikan eli väritä kuva ja kasaa kortiksi:) No ehkä embossaus menee...Olisi ihana osata tehdä musteilla ja muilla tököteillä erilaisia kortteja, vähän niinkuin "artsy" tyyliin. Joten tekniikoista en kovinkaan tiedä...

Meillä oli täällä kotopuolessa pitämäni pikkukurssi ennen joulua, tehtiin vaan simppeleitä kortteja embossaamalla ja leimaamalla koska tämä oli kaikille uutta. Ja vähänkö jänskätti aluks...

Mutta pistetään korvan taakse, oikeesti! Ei mikään mahdoton ajatus:)

Sirpa kirjoitti...

Kiva kuulla, että ajatus ei olisi suinkaan mahdoton :D Ja oikeesti ei haittaa, vaikka et osaisikkaan (vaikka sitä suuresti epäilen) opettaa muita tapoja, kuin omasi... sepä tapa siinä just kaikkein eniten kiinnostaakin :D
Ja vielä - tiedän, että sinulla on monta rautaa tulessa yhtä aikaa, joten ei tästä ehdotuksestani kannata ottaa paineita... Katotaan, mitä tapahtuu.. seuraillaan tilannetta :)
Hyvää keväänjatkoa sinulle :)

Marika kirjoitti...

Kertakaikkisen upea kortti!

Becky kirjoitti...

Gorgeous card, simply stunning it's just perfect
Thanks for joining us for this challenge at
Totally Tilda
Hugs, Becky x

Tanya kirjoitti...

Bongasin sun blogin ihan sattumalta toisesta blogista ja oli pakko tulla kommentoimaan näitä aivan ihastuttavia luomuksiasi. Ihanan hempeät värit tässä kortissa. Myös koristeet ovat todella nättejä ja onkin ihan pakko kysyä, että mistä tuollaista harsoa saisi ostettua?

Minna kirjoitti...

Moi Tanya:) Kiva kun löysit blogini:)) Olen ostanut tuota harsoa paikallisesta kangaskaupasta jota myydään metritavarana ja ihan vaippaharsona tunnetaan siellä (ohuena sellaisena).

Luulen että suurin osa ja myöskin maailmalla moni käyttää vastaavan tyylistä mutta ehkä harvempaa harsoa nimeltään "cheese cloth". Sitä on ainakin Paperellassa ja Paperinauhassa, mutta varmasti löytyy muistakin askarteluliikkeistä:)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries