torstaina, heinäkuuta 26, 2012

Altered birdcage-Koristeltu lintuhäkki

Välillä vähän jotain tuunattua..Löysin tämän lintuhäkin sattumalta paikallisen kaupan alekopasta ja pakkohan se oli napata mukaan, ehkä käyn hakemassa vielä toisenkin:) Yleensä meinaan kerätä kaikkea sellaista rompetta josta "joskus" voi tuunata jotain.. 

Tätä oli tosi kiva tehdä ja valmistui nopsaan, parissa päivässä. Minulle se on nopeasti koska yleensä saatan tehdä viikonkin yhtä korttia vähän aina kerrallaan. Nyt ehdin kuitenkin vähän askartelemaankin kun Joonatan on päiväunilla ja Anni-Erika viihtyy sitterissä, mukava näin, koska olen kaivannutkin vähän päästä tekemään jotain:)

Mutta tässä siis tämä häkki. Olisi ehkä voinut ottaa kuvan ennen tuunausta... Pohjalle laitoin harsoa, kahta eri väriä ja niiden päälle liimasin kukat. Linnunpesän kieputin sisalista:) Lintu on itseasiassa "puolikas" setistä jonka joskus Tiimarista ostin. Siinä oli kaksi kyyhkyä toisiinsa liimattuna ja ne pitelivät sormuksia nokissaan ja ero tuli.....valitettavasti:) Kukat ovat Papirloftetista ja WOC:n, muutama Magnolian. Nuo kellotaulut ovat Etsystä, on muuten loistava kauppapaikka...sieltähän löytyy vaikka mitä!Jokaiselle seinälle leikkasin Memory Boxin stanssilla (Heinikasta) aidat.Jokaisella seinällä on myös pikkusanoja, nämäkin Etsystä... Häkki oli ihan perusvalkoinen, kulutettu. Laitoin vähän Distressin krakleerausmaalia Weathered Wood sinne tänne.

 Nauhat olen joskus värjännyt jollain värillä, Distress Inkeillä. Mulla onkin jo kokoelma erivärisiä harsoja ja nauhoja, se on ollut mun aamupuuha ennenkuin pienimmät heräävät:)Tässä jotain jemmattua taas...Eiffeltorni ja kristallihelmi ovat tyttären rikki menneestä korusta:)


Oikein mukavaa ja aurinkosta päivää:))
 


12 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihan mielettömän upea ja suloinen! Niin paljon katseltavaa. Tykkään kovasti :o)
Aurinkoista päivää!

Sinipellavainen kirjoitti...

Todella kaunis!

Nanna kirjoitti...

Tämä on kyllä todella upea! Pakko palata tutkimaan kuvia uudelleen:)

SannaS kirjoitti...

WAU!!!! UPEA!!!! =)

Anonyymi kirjoitti...

Mahdottoman upea häkki!
Kuvia oon selannut tässä jo tovin eestaas =)

Minni kirjoitti...

Siis WAU miten ihana! Tätä voi katsella vaikka kuinka kauan... aivan superihana.

Katharina Frei kirjoitti...

A fabulous creation. Love it Minna!
Katharina x

Mervi kirjoitti...

Suunnattoman ihana ja niin kaunis, täynnä ihania yksityiskohtia;-))m

Maissi kirjoitti...

Todella kaunis häkki :)

Grenouille Greetings kirjoitti...

WOW! This is exceptionally pretty. Its very hard to work 3D and you've done it beautifully! I LOVE all of your wonderful embellishment! Hugs, Lesley

giaonhanquocte kirjoitti...

Thanks for sharing, nice post!

Phục vụ cho nhu cầu vận chuyển hàng hóa bắc nam bằng đường sắt ngày càng lớn, dịch vụ vận chuyển ô tô bằng đường sắt và vận tải, gửi hàng hóa gửi xe máy bắc nam bằng tàu hỏa bằng đường sắt cũng đã xây dựng nên những qui trình, dịch vụ vận chuyển container lạnh bắc nam chuyên nghiệp và có hệ thống. Đảm bảo mang đến chất lượng tốt nhất cho khách hàng sử dụng dịch vụ.

DarkByte666 kirjoitti...

goruntulu show
ücretli
W0VO4U

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries