torstaina, elokuuta 16, 2012

MyMemories Digital scrapbooking software giweaway/ Mun ekat digiskräppäyksetHi everyone, finally really different to show you:) Usually I made only cards but I like also the scrapbooking layout, althought I don`t have made any. In fact because I don`t have so much embellishments and the other goods what I will need to create something:))

But now, I had a possibility to use MyMemories digital scrapbooking software and I had to say, I`m really amazed and infatuated about digital scrapbooking and everything what I can create with this software, scrapbooking layouts, photobooks, cards. etc..   It is so easy to use that I made my first layout in a matter of minutes!  

And guess what??...as you can see above, I have a one MyMemories Digital Scrapbooking Software to giveaway and it`s really free.

What you need to do that you get this chance to win this  software?  You can go to MyMemories site and choose your favorite digital paper pack or layput, then comment on my blog telling me which ones you chose:) or you can simply leave the comment.

I will pick the winner on Thursday 23th in August, good luck:) 

The company who makes My Memory Suite gave me this promo code   STMMMS21459  that I can share with my friends and family. By using this code at MyMemories.com, you can get $10 off MyMemories Suite  AND you also get $10 gift certificate to use in their online store!!


Here are few layouts what I created using MyMemories software:) This first one is quickpage , I only add the photo:)
  And for these two I have used kits:)


Moikka!! Nyt ehkä pikkasen erilaista mitä yleensä! Joo...yleensä teen vaan kortteja mutta tykkään kyllä skräppäämisestäkin ja haaveissa on ollutkin että jospa joskus...Intohimona Skräppäys tapahtumassa juttelinkin ystävälleni (moi Leena) että olisi ihana kokeilla mutta mulla ei ole niin paljoa koristeita käyttää mitä varmasti laittaisin isoon leiskaan... Nyt sain kuitenkin mahdollisuuden kokeilla digiskräppäystä käyttämällä MyMemoriesin ohjelmistoa. Älyttömän näppärää kun kaikki on tietokoneella tallessa eikä vie paljon tilaa:))  
Tällä voi tehdä kyllä muutakin kuin pelkkiä leiskoja, esim. kortteja, videoita, valokuvaalbumeita ym...                                                                                                                         Ja oikeesti mun täytyy sanoa että olen jäänyt koukkuun!! Siis niin mielenkiintoista ja ohjelma on älyttömän helppo käyttää vaikka ekaks ajattelinkin että kuinkahan vaikeeta se on...kauheesti on vaan vielä opeteltavaa että osaa tehdä kaikkea ihania juttuja:))  Kylläpäs tulee nyt hehkuteltua, mutta tämä on oikeesti mukavaa!! (Täytyy kyllä jossain vaiheessa kokeilla ihan oikeatakin skräppäystä..)

Mutta, mulla on sellainen juttu vielä, (niinkuin tuolla ylhäällä lukee) että sain yhden MyMemories Suite ohjelmiston lahjoitettavaksi, oikeesti! Sinun tarvitsee vain kommentoida tähän ja olet mukana arvonnassa! Voit myös piipahtaa MyMemoriesin sivuille katsomasssa leiskoja ym. ja kertoa kommentissa mikä oli sinun suosikki (mutta tämä ei le pakollista):))

Aikaa osallistua arvontaan on ensiviikon torstaihin asti eli 23.päivään jolloin arvon voittajan, joten ei muuta kuin osallistumaan:))

Lisäksi sain koodin  STMMMS21459  jaettavaksi kaikille jotka haluavat:))  Tällä koodilla saa 10$:n alennuksen ohjelmistosta (norm. $39.97) ja lisäksi 10$:n lahjakortin MyMemoriesin nettikauppaan. 

 Tässä vielä jotain mitä tekaisin:) Tuo ensimmäinen oli ihan valmis leiska johon lisäsin vain valokuvan.....nämä kaksi muuta kokosin seteistä eli missä on papereita ja koristeita ym....

 13 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Nuo kaikki on niin kauniita. Sinulta Minna ystäväiseni onnistuu kaikki, teetpä mitä hyvänsä.
Jospa onni minua nyt potkaisisi arvonnassa!

Christina C. kirjoitti...

WOW.....I am speechless! This is absolutely phenomenal....gorgeous layouts and details to showcase those beautiful photographs!

Tarja kirjoitti...

wau...haluaa kokeilla myös:)

Dortesjs kirjoitti...

gorgeous absolutely lovely

Merkku kirjoitti...

Upeita ovat, kertakaikkiaan. En ole koskaan kokeillut diginä mutta nämä nähtyäni innostuin kovasti.

jasu kirjoitti...

Kauniita!! Digiskräppäys on juttu mitä olen suunnitellut kanssa joskus kokeilevani.

Päivi R kirjoitti...

kertakaikkisen ihania :) jospa olisin onnettaren suosiossa....

Arja L kirjoitti...

Kylläpä ovat ihastuttavan kauniita:)))
Digiskräppäys on varmaankin hyvin koukuttavaa,mutta silti uskallan toivoa olevani onnettaren suosiossa;)

Henttu kirjoitti...

Onpa kauniita sivuja. mukana myös!

Minna Enqvist kirjoitti...

Upeita sivuja! Vuoroin vieraissa arpaonnea toivoen!

Marjut kirjoitti...

Kauniita sivuja olet tehnyt.
Digiskräppäystä en olekkaan kokeillut, joten arpaonnea toivon :)

*JulieMac* kirjoitti...

I love them all! My favourite so far is:
> Laitha's Designs > Seaside Harvest-Kit
Very lovely!

maiju kirjoitti...

Voi MInna... on NIIN ihanan herkkiä ja upeita skräppäyksiä... Minäkin sanoin juuri taas jälleen kerran, intohimona Askartelu tapahtumassa, että mä alan skräppäämään.... olisi niin paljon kuvia, joista pitäisi saada sivut tehtyä ;)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries