lauantaina, syyskuuta 08, 2012

Tagi/ A Tag

Tässä yksi kötöstys jonka olen tehnyt jo jokin aika sitten mutta jäänyt vain pyörimään:) Halusin kokeilla taas jotain ihan erilaista vaihteeksi...tämäkin sillä periaatteella että mitä sattui käsiin tarttumaan:) 
Tänään löysinkin sattumalta Tim Holtzin blogista upeita videoita kuinka tehdä kaikenlaista! Voi että, pitääkö mun alkaa nyt oikeasti törsäämään kaikkiin erilaisiin Timpan tuotteisiin? Olen haaveillut niistä maaleistakin jo jonkin aikaa...Mä en oikeastaan edes muista enää mitä kaikkea laitoin tähän:) Ainakin pastaa ja tuon metallikehyksen maalasin vaikka millä eli jos ei näyttänyt kivalta niin jotain muuta päälle:) Tiketit olen leikannut Timpan lehtiöstä. Nauhakin oli ihan alunperin sininen nutta siitä tuli vahingossa kirjava:) Se nimittäin "ui" Distressin musteissa jotka mulla oli pöydällä akryylipalikan päälle tiputettuna:) Ekaks harmitti, mutta sitten se näyttikin olevan ihan ok:)  Että tällainen tällä kertaa ja ensi viikolla taas jotain perinteisempää:)


5 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Ein wunderschönes Tag.
LG Petra

Maaret kirjoitti...

WAU, mielettömän hieno tagi,mä TYKKÄÄN kympillä!

Christina C. kirjoitti...

WOW, WOW, WOW......totally amazing! Love all the textures on this gorgeous tag! Wonderful splash of colors.....very, very creative!!!!!

Gitte kirjoitti...

Wauw beautiful Tag.

Nanna kirjoitti...

Tämähän on upea!!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries