keskiviikkona, syyskuuta 15, 2010

Merimies Edwin

Nopeaan kyhätty ja väritetty yksinkertainen kortti tällä kertaa..eikä oikein tullut mieleinen mutta olkoon..valokuvauskaan ei onnistunut,  tuli niin "pimeä" kuva:). Nyt on ollut vähän sellainen fiilis että ei oikein tahdo löytyä inspiraatiota..Toivottavasti joskus löytyy taas takas:)

Väritin tämän musteilla jo iänpäivät sitten ja pikkuhiljaa kasasin. Kukkia laitoin  vaikka harvemmin niitä poikien korteissa on,  mutta jotain tuo kulma kaipasi:) Taustapaperi on Timpan lehtiöstä, toinen askartelukirppikseltä ostettu joten tuntematon..Timpan leimoilla vielä leimailtu koristuksia vähän sinne sun tänne. Ei ehkä olis tarttenut kun just se teki mun mielestä kortista vähän "tunkkaisen" oloisen. Aalloissa kimalleliimaa ja koko korttiin suihkautin vielä Glimmer Mistiä.Leimakuvan leikkasin ja liimasin tuohon taustaan. Yleensä olen niin "laiska" ettei tule käytettyä masking tekniikkaa...


En ole täällä blogissa hirveästi ehtinyt olemaan mutta huomasin että olen saanut kovasti tunnustuksia:) Se lämmittää kovasti mieltäni koska jaksatte silti vierailla blogissani vaikka en hirveästi ole ehtinyt mitään tänne laittamaan:)

Siispä kiitos Kiti ja Marika tästä


Ja Sadulle iso kiitos tästä

4 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

ei auta taas kuin huokailla, NIIN UPEA on korttisi!! Ihania yksityiskohtia!! =)

taru76 kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Ei näytä liian synkältä, ainakaan ruudun tälle puolen. Värit antavat ihanan vanhanajan tunnelman.

Viipula kirjoitti...

Kerrassaan upea kortti, ihanat sävyt ja koristelu! Wau!

Jacque kirjoitti...

Beautiful Blog!

Kiss

Jacque

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries