keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2009

Jehkotar CardChallenge #48

Olen katsellut näitä kivoja haastejuttuja ja päätin nyt ensimmäistä kertaa osallistua Jehkottaren haasteeseen:) Mun korteista tulee aina vähän tumman sävyisiä, täytyisi vain opetella tekemään "hempeämpiä" kortteja.

Tässä on malli

Ja tässä minun korttini
5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tykkään korttisi värimaailmasta, ei yhtään liian tumma.

Hilkka kirjoitti...

Minustakin oikein kaunis kortti eikä mitenkään tumma kun itselläni on menossa aikas tumma kausi:) Ihanat värit olet valinnut. Tervetuloa vaan joukkoon mukaan...tähän saattaa joutua kiikkiin:))

Anonyymi kirjoitti...

Upee kortti. Mukavaa kun tulet mukaan:)

Maaret kirjoitti...

Waude, missä oikein olet piileskellyt, kun noin kauniita kortteja saat aikaiseksi:) Ihanaa, että olet perustanut blogin, niin pääsemme me muutkin korteistasi osalliseksi.
Leimakuvan väritys, taustapaperin valinta ja kukkarypäs ovat kaikki aivan loistavasti mietitty tähän kauniiseen kokonaisuuteen sopivaksi. Tais tossa jo Hilkka varoitellakin, että tähän Jehkottaren perjantain haasteeseen jää kyllä helposti koukkuun, hih :) Huomennahan klo 12.00 julkaistaan taas uusi luonnos, eikun mukaan heti uudestaan!

Minna kirjoitti...

Moi! Kiitos teille kaikille kommenteista :) Itseasiassa olen harrastanut tätä leimailujuttua varmaan jostain tammikuusta lähtien ja on kyllä todella vienyt mennessään! Haaveenani oli myös oma blogi jotta tutustuisin muihin harrastajiin ja saisin kivoja neuvoja koska vielä on varmasti paljon opittavaa..

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries