perjantaina, toukokuuta 22, 2009

Jopas on vierähtänyt aikaa...

...sitten viime päivityksen!! Mitenkä sitä onkin ollut kaikkea muuta puuhaa, kyllä täytyy ihmetellä. Pari viime viikonloppua on mennyt tyttöjä kuskatessa kolme päivää kun on ollut tanssinäytökset. "Onneksi" nyt kaikilta on loppuneet harrastukset tältä kaudelta joten vähän helpottaa. Vanhimmainen sai kyllä jo mopokortin ja on ilomielin kuskannut skootterillaan sisaruksia.
Ja pihakin on talven jäljiltä ollut kaameassa kunnossa..kyllä on kaikenlaista löytynyt! Tietenkin myös kotihommia riittää aina, varsinkin pyykinpesua. On se sitten kumma miten koskaan ei ehdi pestä pyykkiä niin että yhtään likaista vaatetta ei olis kodinhoitohuoneessa. Meillä muutama tyttö on sellainen että vaihtelee vaatteita ja sitten kun ei tiedä onko puhdas vai likainen niin kiikuttaa sen koppaan, että silleen.

Äitienpäiväkin oli ja meni, sain kahvit sänkyyn. Kaikki viisi tyttöä oli väkertänyt aamupalan, keittänyt kahvit ja tulivat laulaen herättämään..Lasten itse tekemiä lahjoja sain, ne ovat parhaimpia :)

Tein muutamia kortteja äitienpäiväksi kun toivottiin. Tällainen pikapikaa tehty 3D kortti
Ja sitten kaksi Magnolia korttia. Nämä olivat vielä kuvausvaiheessa ilman tekstiä. Tämän kokeilin värittää Copic tusseilla, ihan ok.


Tämän kuvan olen värittänyt joskus vuonna yksi ja kaksi akvarellipuuväreillä;)0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries