maanantaina, toukokuuta 09, 2011

Dt Whimsy Stamps- Rock Chick and a tutorial how I usually make my cards;)

Hi everyone, I hope you all have had a wonderful Mother`s day! I really had;) The kids are always so exited about the Mother`s day...I woke up before them but I had to go back to the bed so they can sing and bring the presents..It`s always really sweet.


But today I have the card for you which I have made with Whimsy Stamps KennyK stamp Rock Chick. And finally I have made a tutorial how I usually make my cards and use white paint ..

Moi kaikki, toivottavasti teillä on ollut aivan ihana äitienpäivä;)) Minulla ainakin oli..Meillä lapset, niin isommat kuin pienemmätkin, ovat aina ihan täpinöissään äitienpäivästä!! Heräsin ennen heitä mutta patistivat uudelleen "nukkumaan" että voisivat laulaa ja tuoda lahjan/t. Kyllä tämä päivä on aina niin ihana ja erityinen..

Mutta tänään näytille vielä kortti jonka tein Whimsy Stampsin KennyK kokoelman leimasimella Rock Chick.  Ja vihdoin jonkinlainen tutorial kuinka yleensä kasaan kortin ja käytän maalia...I have coloured the picture with Distress Inks and all the papers are from Prima Madeline collection. The flowers are from Prima Watercolour small and roses from WOC. The sentiments are from Whimsy Stamps NEW Everyday Mini Postage Stamp sentiments and I have cut them with NEW Mini Postage Stamp die. Then I have a little bit of vintage seam binding ribbon and lace, a few brads and pearls made with Pearl Maker-Cream.

Kuvan olen värittänyt Distressin musteilla ja kaikki paperit ovat Priman Madeline kokoelmasta. Kukat ovat Priman Watercolour pieniä kukkasia ja ruusut WOC:sta. Tekstit ovat Whimsy Stampsin uudesta Everyday Mini Postage setistä ja olen leikannut ne Mini Postage Stamp stanssilla. Sitten vielä lisäksi vähän pitsiä ja pätkä tuota ihanaa nauhaa, muutama brads ja helmiä joita tein Pearl Makerillä-kerma.


But then the tutorial.../ Mutta jatketaan tutoriaaliin...


When I have coloured the picture I added a cotton fibre additive to the edges and get it to dry. On to this image I have inked the edges with Distress Ink Pumice Stone before additive.

Kun olen värittänyt kuvan, laitan puuvillakuitulisäainetta reunoihin ja annan kuivua. Tässä kuvassa olen käynyt reunat lävitse Distressin Pumice Stonella ennen lisäaineen laittamista.


Then I added a white acrylic paint to the edges. It doesn`t matter what kind of or whos manufacturer;)) Often I use a thick brush. 

Kun lisäaine on kuivunut, laitan valkoista maalia. Sillä ei ole väliä millaista tai kenen valmistajan ja yleensä teen tämän paksulla siveltimellä.

Like this;)) And toward the stamped image very very carefully .

Niinkuin näissä kuvissa. Ja leimakuvaa kohti mentäessä hyvin varovasti ja vähän maalia.


In this picture all the edges are painted with white paint.

Tässä kuvassa kaikki reunat on sitten maalattu valkoisella maalillla.Then I added a drop Distress Ink Pumice Stone into the paint (it would be some other Distress too)


Sitten lisään tipan Distressin Pumice Stone maaliin ( se voi olla myös jotain muuta väriä)
Now I added it to the edges with brush like I added white paint, but remember remove the extra colour from your brush before adding;-)) I usually wipe the brush to the paper before adding to the image. Just like the photo below:)
After that I allowed it to dry.

Tätä väriä lisään samalla siveltimellä kuten valkoista maalia, mutta muista pyyhkäistä ylimääräinen väri siveltimestä paperiin ennen kuin lisäät sitä reunoille;) Tämän jälkeen annan kuvan kuivua.


When the paint is dry I added a little white paint for the corners. But before that you have to wash your brush;-))

Kun kuva on kuivunt, lisään vielä valkoista maalia aivan kuvan kulmiin. Ennen tätä sivellin kannattaa pestä;-))Here is a close up and now the stamped image is ready!! And then I will choice the suitable patterned papers..

Tässä lähikuva vielä ja nyt leimakuva on valmis!! Tämän jälkeen valitsen sopivat paperit korttiin...And here is my choice!! Prima`s Madeline . I have inked all the edges with Pumice Stone and sewn the edges with sewing machine.

Ja tässä mun valinta, Priman Madeline papereita..Kaikki reunat olen käynyt lävitse Pumice Stonella ja sitten ommellut reunat.


Then I fit the papers together and look for the suitable embellishments.

Sitten sommittelen paperit ja alan etsimään jotain sopivaa koristeeksi.Yes, finally I have found this lace, flowers, ribbon etc.. Sometimes it is so so difficult and sometimes they will find really easy..Then I will fasten them on to the card..

Ja vihdoin olen löytänyt jotain koristetta..joskus se on niin niin vaikeaa ja välillä taas niin helppoa! Sitten vain kiinnitän kaikki.
And finally I will add the white paint!! To the edges, flowers and everywhere...as you can see. About this card...I was not so satisfaid so I added a fev brads and pearls with Pearl Maker as you saw at the beginning.

Ja lopuksi sitten valkoista maalia jokapaikkaan!! Reunoihin, kukkiin jne....Lopputulokseen en ollut kovin tyytyväinen joten lisäsin vielä muutaman bradsin ja Pearl Makerila tehtyjä helmiä niin kuin ensimmäisessä kuvassa oli.


I hope you liked this but if you have some questions please sen me e-mail or ask otherwise!!

Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä teille mutta jos jotain kysyttävää on niin laittakaa ihmeessä sähköpostia tai muuta...Thanks for visiting here in mu blog.


Hugs,Minna


18 kommenttia:

Helle kirjoitti...

Beautiful card!

-Helle-

Cor* kirjoitti...

Stunning! Great tutorial!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upea kortti ja kiitos, kun kerroit miten olet sen tehnyt. Minulle nuo erikoisaineet ovat ihan tuntemattomia, mutta näin hyvillä ohjeilla uskaltaisin kokeilla.

Christina kirjoitti...

Wowww Minna this is really a stunning card! Thanks for sharing the tutorial!! Love your work, became a follower so I won't have to miss anything!
Hugs Kristel

Unknown kirjoitti...

Simply awesome card, Minna! Such a lovely post and tutorial! Thanks sooo much for your generosity in sharing with us your wonderful techniques!!!
Much love,
Sanda xoxo

Unknown kirjoitti...

Voi miten ihanan kortin olet tehnyt! Todella upea ja niin ihania ykstyiskohtia aina korteistasi löytyy!! Kuulostaa että äitienpäivä oli ihana! Meillä se on 2 viikon päästä...=)

Distressed Miss kirjoitti...

Wow Minna I love your style and this is such an amazing tutorial thanks for sharing. Could you please let us know what make the cotton fibre additive is please, I know lots of others would also like to know.
Thanks again
Big Hugs
Clare
x

Minna kirjoitti...

Hi Clare, cotton fibre additive is Lefranc&Bourgeois manufactured "paste". Althought is called cotton fibre additive, in my mind it does not give a cotton effective but it is a wonderful additive for the cards and other projects giving effects;)
I have found it from the local store and I don`t have found it anywhere else at internet except from France!! And if I remember right from the USA too!
Please lookup this from internet words like "cotton fibre additive" or "Lefranc&Bourgeois". I really hope you will find it!
You can read more about this additive from my tutorials, where I have a picture of this can;)

Hugs,Minna

Sirpa kirjoitti...

Hei Minna!
Eksyin sivullesi Karitan kautta :) Ja totesin, että "todella mielenkiintoista " :D
Tuo puuvillalisäaine... onko se jotain sellaista, joka jää koholle? Kuvasta kun katsoin, niin siltä se näytti... Ihania kortteja kyllä värkkäät :)

yvon kirjoitti...

OMG Minna, this is absolutely faboulus. I am so in love with your style. And thank you so much for your tutural. Some day (i'm not that good) i will try this.
Hugs, Yvon

Minna kirjoitti...

Moi Sirpa, joo kyllä se jää just koholleen:)) Vaikka etiketin mukaan kuivuessaan siitä tulisi puuvillan näköinen pinta niin mun mielestä siitä ei tule tai sitten en osaa käyttää ainetta oikein;-)) Mutta ei se mua ole haitannut kun siitä tulee muuten kuitenkin ihan kivan näköinen;)

Kirsti kirjoitti...

Kiitos ihan kauheesti kun kuvasit tarkkaan miten teit korttisi!!
Kauniit paperit taitavat jäädä koristeiden ja maalin alle, mutta näkyväthän ne vähän sieltä! Sehän olisi hassua, jos siellä ei olisi ollenkaan taustapapereita.
Upea tulos tuli kortista!

Minna kirjoitti...

Moi Kirsti, olen ajatellut just ihan samaa että onko mitään järkeä laittaa nättejä papereita kun ei ne kuitenkaan näy;)) Ja tässä yks päivä kattelin näitä mun kortteja ja funtsin että ne kaikki on aika lailla samannäköisiä....Olenkin kovasti yrittänyt opetella värittään tusseilla että olisi vähän värikkäämpiä;))
Terkuin, Minna

Ritva kirjoitti...

Kiitos paljon tästä ohjeistuksesta - pitänee jossain vaiheessa ostaa näitä tarpeita ja kokeilla - ainakin sinä saat näistä NIIN upeita!
Todella näyttäviä kortteja on tänne taas tullut, pitää paneutua paremmalla ajalla - minulla alkoi taas puolikkuuteni vapaa - mutta pitäisi varmaan tehdä myös kotitöitäkin - ikkunanpesua jne jne.....mutta kun on tämä blogikierros jäänyt vähiin ....

Mukavaa viikkoa ja - ihanaa leijonat ihanaa :)))

Alberto kirjoitti...

Hi Minna
I have a question for you....is acrilic paint or crackle paint???

hugs xx

PS: can u answer on my blog or on facebook, pleeeeeeeeeeease?

Minna kirjoitti...

Moi Ritva;) Arvaapas vaan olisiko niitä kotihommia....niin ulkona kuin sisälläkin:)) No, onhan tässä vielä koko kesä aikaa..

Niin, olipa kyllä mahtava peli!! Ihan pakko oli katsoa vaikka muuten en seuraakaan..

LindaS kirjoitti...

Wow I admire your techniques and wonderful products. TFS.

Dortesjs kirjoitti...

awsome thank you for very fine tut

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries