tiistaina, toukokuuta 31, 2011

Art Impression- Fred and Millie

What a wonderful day today:)) The sun is shining and it`s so warm, not anymore rain:D. Today I would like to show you this card I`ve made some time ago. Actually I was asked to make wedding card for the aged couple and bouth of them are very sense of humour that I decided to use this wonderful stamp from Art Impression called Fred and Millie. This was just so suitable for them:D

Moikka taas:) Ihanaa,aurinko paistaa taas ja on niin lämmintä ja huomenna vissiin vielä lämpimämpää:) Kyllä olisi niin mahtavaa olla mökillä mutta lapsilla on vielä lauantaihin asti koulua:(
Ajattelin laittaa tämän kortin tänne näytille jonka olen tehnyt joku aika sitten. Minulta kysyttiin hääkorttia "vähän" iäkkäämmälle ja huumorintajuiselle parille ja musta tämä oli just niin loistava:) Art Impressionin leimasin Fred and Millie.

Yes, and again colouring with Distresses..they are so easy and quickly:) Flowers from Magnolia and WOC, bow made from gauze and a little bird charm. Very simple card because it was not allowed to be romantic:)


Have a wonderful day and thanks for visiting:))

Joo, ja väritetty Distressin musteilla, täyttöpulloilla ja tyynyillä koska mulla ei edelleenkään ole kovin paljon noita täyttöjä:)) Kukat Magnolian ja WOC:n, rusetti harsosta ja pikkuinen linturiipus. Sitä samaa vanhaa rataa...Hyvin simppeli kortti koska se ei saanut olla ylitsepursuavan romanttinen väriltään ja muutenkaan:))

OIkein mukavaa tiistaita ja kiitos kun piipahdit


8 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

This is such a fun and beautifully compiled card, love the soft colours. heidi x

Maaret kirjoitti...

Loistava leimakuvavalinta, uskon, että tilaaja on ollut todella tyytyväinen ja huumorintajuiset saajat ihastuksissaan. Kokonaisuutena tämä kortti on kyllä UPEA!

Christina C. kirjoitti...

What a darling couple.....love this awesome image and you really brought them to life....totally stunning!!!!!!

Mervi kirjoitti...

Mielettömän ihana ja vielä herkkä ja huumoriakin löytyy, hienosti yhdistetty;-))m

Chrissy kirjoitti...

Beautifully done, just gorgeous.

Luv CHRISSYxx

yvon kirjoitti...

Absolut gorgeous. Love those two.
Hugs, Yvon

SannaS kirjoitti...

voih, tää on niin hurmaava!! UPEA rauhallinen tunnelma!! =)

Viipula kirjoitti...

Tää on kyllä niin mahtava! Ihanat matskut, leimakuva ja koristeet- wow!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries