keskiviikkona, toukokuuta 25, 2011

Dt The ABC Challenge- V is for Violet

Hi my dear visitors, how are you?  I have been so unwell almost a week that I haven`t been able to do anything not even be visit here in my blog or anything else!!  But now I`m fine, luckily and I`m so glad about that!!!

Today is again the turn of the new ABC Challenge with the theme V is for Violet. So we would like to see violet in your projects. Here is my really simple Dt card:))

Moi pitkästä aikaa! En olekaan pystynyt piipahtamaan täällä saatikka tekemään mitään muuta melkein viikkoon, koska olen ollut ihan älyttömän huonovointinen taas vaihteeksi. Onneksi nyt helpotti!! jeee..
Mulla menee hartiat ja niska jotenkin niin jumiin joskus että ei voi muuta kuin olla pitkällään, pyörryttää ja on ihan sika huono olo!!! Mutta nyt se meni taas ohitse, luojan kiitos!

Tänään on sitten uuden haasteen vuoro ABC haasteessa ja teema V niin kuin violetti:) Eli violettia pitäisi kortissa olla tällä kertaa. Tässä siis mun simppeli Dt korttini.


I have used two stamps from Stempelglede collection called Grunge Flourish Hearts. A lot of cotton fibre additive around the image and then white paint and Distresses Milled Lavender and Dusty Concord.
 The beautiful metal corners are from Kort&Godt painted with white:)) Papers I`ve used are from MajaDesign and flowers from Prima. Really really simple card at this time:)

Leimasin sydämet Stempelgleden Grunge Flourish Hearts setin leimoilla. Reunoille paljon puuvillakuitulisäainetta ja sitten maalia ja Distressin musteita Milled Lavender ja Dusty Concord. Metallikulmat Kort&Godtin, maalasin. Muutama Priman kukka ja harsoa. Paperit ovat MajaDesignin. Tällainen lyhyt sepustus ja simppeli kortti tällä kertaa:)) Nyt mä lähden jatkaan ompelua...eskarilaisella huomenna kevätjuhla ja mekko vielä kappaleina!


5 kommenttia:

AN kirjoitti...

hurjan kaunis tämä sinun korttisi-tykkään kovasti-mitäpä muutakaan--:)
Hääkortteja pitäisi alkaa tekeen

Merja kirjoitti...

Hurjan kaunis kortti! Tykkään tästä sinun "utuisesta" tyylistäsi! Pysy linjalla :)

Marlies kirjoitti...

A gorgeous card! I love the shabby vintage look you made with the white paint! Thanks for sharing!
hugs, Marlies

debby4000 kirjoitti...

Beautiful, gorgeous card.
luv
debby

Marianne kirjoitti...

Thank you so much for your lovely comment in my blog.
I`m a BIG fan of your cards, every single one of them is a pice of art!
Colouring on craft is pretty new to me, but I think it is so much fun!
I use Bazzill craft cardstock, wich is smooth on both sides.
Have a nice weekend
Hugs, Marianne:)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries