perjantaina, elokuuta 14, 2009

Hyvää hääpäivää mulle :)


Joo, meillä on siis tänään hääpäivä ja mieskin muisti:) Lisäksi isälläni on synttärit samana päivänä. Ajattelinkin yllättää hänet täytekakulla kun viemme kolme pienimmäistä mummolaan viikonlopuksi ja itse suuntaamme sieltä möksälle, kahdestaan :) Kaksi vanhimmaista jäävät jo mieluummin kotiin kun siellä ei kuulemma ole MITÄÄN (vaikka on rakennuspuuhat) tekemistä.

Nyt se sitten oikeasti tapahtui, nimittäin se puhelimen katoaminen eikä äiti taatusti löydä tällä kertaa ! Nyt vuorossa oli toinen tyttö ja ihan oikeasti kadotti melko uuden kännykkänsä kaupungille, no eihan sille mitään voi, varsinkin kun toinen itki ja suri tosi katkerasti, ihan sääliksi kävi. Täytynee kuitenkin käydä poliisilaitoksella kyselemässä josko joku sinne olisi tuonut.

Väsäsin aamusella pari onnittelukorttia poikavauvalle ja siihen se sitten jääkin tälle viikonlopulle. Ellen sitten ota vermeita mukaan mökille kun lapsetkaan ei ole mukana, olis ainakin aikaa. Taitais isäntä tykätä kovasti jos viettäisin mukavaa kahdenkeskistä viikonloppua askarrellen ;=) No, enpä taida kuitenkaan..

Tämän kortin leimakuva on edelleen Sunday Intin, taustapaperi on 3ndypapirin "chiffon". Kukkina käyän hirveän paljon kierrätyskamaa eli silkkikukkia vanhoista kynttilämanseteista yms. Nyt kyllä tilasin aamusella täältä aivan mielettömän ihania kukkia melko hurjan määrän. Mulle kävi nimittäin niin että siirsin ostoskoriin sitä mukaa kun löytyi kaikkea ihanaa ja ajattelin vielä lopuksi katsastaa (jos summa on kovin iso mun kukkarolle) mitä poistan ja mitä tilaan. Joo, siirryin kassalle ja kirjauduin uutena asiakkaana sisään ja hupskeikkaa, seuraavaksi tulikin kiitos sen ja sen summan ylittävästä tilauksesta tai jotain sinnepäin! En tainnut kovin sujuvasti norjan kieltä :) No eipä tuo haitanne, tartteehan noita kukkia ja tänään oli sitäpaitsi tilipäivä!!

Muoks. Eihän se vielä tähän loppunut tää mun söhellys.. Valkkasin maksuvaihtoehdoksi tilisiirron kun mieluiten käytän sitä jos vaan mahdollisuus on. Sähköpostiini tuli siis lasku ja enhän minä voinut sitä maksaa kun ei ollut mitään koodeja eikä IBAN numero, aaargh!
Meinas paniikki iskeä, mutta ei muuta kuin töhertään viestiä putiikkiin että mitäs nyt. Onneks tuo enkku sujuu paremmin kuin norja:) Sain muuten nopsaan vastauksen Mariukselta, joka lähetti tarvittavat tiedot. Oli kyllä erittäin ystävällistä palvelua tuolla Papirloftet:lla, että taidanpa vierailla toistekki nettiputiikissa!
Taas jaarittelen muuta, tässä siis tämä kortti


Sitten vielä toinen Whiff of Joyn leimasimella, kuvan olen värittänyt Distresseillä. Tykkään kyllä paljon tämän setin leimasimista. Löysin kaapista Tiimarista ostettuja korttipohjia, jotka olivat valmiiksi tällaisia ruskeansävyisiä, sopi tähän oikein hyvin.Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti vielä aurinkoisia kelejä:)


2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihanan hellyyttäviä kortteja olet tehnyt!

Mie olen kanssa ihaillut noita kukkia samaisesta paikkaa mutta en omista visaa enkä halua...
Jos sinulle tulee "liikaa" kukkia niin voisin ostaa sinulta niitä!?

Siitä taskukortti ohjeesta, ohjeen löydät An. blogista se on videon muodossa ja tosella helppo tehdä!

AN kirjoitti...

ihania kortteja-löysin tänne Marikan kautta
hyvää hääpäivää

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries