tiistaina, elokuuta 11, 2009

Moi!!


Hertsikyykkeli! Tasan kuukausi sitten olen viimeksi kirjoitellut tänne, hengissä kuitenkin olen ;)
Nyt on saatu lapset kouluun ja koirat tarhaan joten päätin pyhittää hetken koneella istumiseen (jos maltan olla paikallani sen aikaa). Tuolla kyllä odottais pari koneellista pyykkiä että pääsis kuivuun ja maton pesuu ja siivousta ja...mutta ehtiihän sitä.

Kesällä on niin paljon muutakin puuhaa, oikeastaan ollaan kaikki vapaa-aika hurautettu mökille rakennukselle ja muuten vaan nauttimaan kauniista päivistä. Tämä on kyllä vähän talvinen kuva, mutta tästä se kaikki alkoi silloin maaliskuun lopulla kun Kuusamon hirsitalojen rekka toi tarpeet :)Ja tältä se vielä näyttää ulkoapäin (tontti on kyllä siistimmässä kunnossa :) Yläkerta on valmis ja alakertakin pikkuhiljaa, mutta paljon vielä uupuu..

Siinä se sitten on, meidän eläkemökki!
Mieletön hinku on ollut askarrella, mutta..muutamia kortteja olen sentään ehtinyt väsäämään. Kuvia on tullut väritettyä enemmänkin jo valmiiksi, muuta kuin kasaa vaan.

Työkaverini toivoi moottoripyöräaiheisen rippikortin kummipojalleen. Etsiskelin sopivaa leimasinta mutten oikein löytänyt joten päädyin 3d-kuviin. Nämä valkoiset tilasin Paperinauhasta. Olen innostunut kovasti tekemään taustan itse, mutta musteen levittäminen reunoille vaatii vielä harjoitusta.

Sitten vielä vähän värikkäämpiä kortteja. Tätä en kyllä muista mistä hommasin, on tullut vähän jokapaikasta sitäsuntätä.Tätä tehdessä oli jo niin kiire päästä möksälle että tuli hutasten tehtyä, vähän harmittaa kun muste ei ole niin nätisti reunoilla:(


Nyt olis sitten vauvaonnittelukorttien vuoro. Yhden väsäsin eilisaamuna kun heräsin jo kuudelta ja sain ihan rauhassa tehdä ennenkuin muu sakki nousi ylös. Vielä varmaan muutamia vaihtoehtoja tarvii värkätä.

Leimakuvan olen saanut Kirsikalta ja nämä olivat niin ihania että oli pakko tilata itselleni samat leimasimet Kirjokkaasta, mutta eivät ole vielä tulleet..
Värityksen tein Distressillä. Mun mielestä nämä kuvat on kyllä vähän vaikea värittää ja tästä ei tullut sellainen mitä hain, vähän "tunkkaisen oloinen".Siinäpä ne aikaansaannokset. Olen kovasti tykännyt värittää myös Copic-tusseilla leimakuvia, mutta mun käyttämä paperi imee värin ja sitten ikävästi leviää. Bongasin jonkun blogista että Cansonin Illustration? (menikö oikein) paperi on oikein hyvää, mutta eihän sitä täältä Äänekoskelta saa ja Jyväskylään en viitsisi sen takia lähteä. Saisiko sitä kenties tilattua jostain, en ole löytänyt, jos joku tietää niin kiitos neuvosta :)

No niin, maltoinpas istuskella koneella tän hetken. Ei muuta kuin näkemisiin tältä erää, nyt on lähdettävä hoitelemaan asioita ;(


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries