torstaina, lokakuuta 08, 2009

Jouluisia kortteja...

Niin, olen pikkuhiljaa saanut sen inspiksen takaisin ja on ollut tosi kivaa tehdä taas kortteja. Täytyy kyllä tunnustaa, että ensimmäinen kortti minkä tein, otti kyllä tosi koville. Kyllä se niin taitaa olla että jos ei tee mitään niin taito (siis mikä taito:)?) meinaa ruostua. Ja kyllähän tässä yksi kuukausi vierähti muissa merkeissä.

Tämä kortti on se eka jota pyörittelin varmaan puoli päivää..Enkä vieläkään ollut kovinkaan tyytyväinen tulokseen. Mun korteista meinaa aina tulla vähän "pimeitä ja tummia"!

Leimakuva on Stempelgleden Angelic Greetings setistä, jonka leimasin ruskealla. Papereita en kyllä muista..Kultainen nauha on jotain lahjanauhaa jonka "ryttäsin " nitojalla kiinni.
Tässä hyvinkin simppeli kortti. Leimasin tähden edelleen Stempelgleden saman sarjan leimalla ja päälle kimaltelevaa embossausjauhetta. Taustapaperi itse tehty, vähän pitsiä ja narua..2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

WAUTSI!!!
Aivan siis niiiin mahtava ja upea kortti"
TYKKÄÄN!!!

Maaret kirjoitti...

Mä kyllä tykkään ja tosi paljon tykkäänkin molemmista korteista:) Tosin, jos mieluisimman saan valita, niin ylempänä oleva on mun suosikki:):)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries