maanantaina, lokakuuta 12, 2009

P*skarteluhaaste #9


Tämän kertaisen haasteen aiheena oli punainen ja vihreä. Eikä hirveesti kuulu ainakaan mun lemppareihin...joten haastetta oli :)

Leimakuva on ollut väritettynä (Copic) jo iänpäivät ei vaan ole tullut tehtyä korttia siitä. Nämä mangat ovat kyllä ihania ja niitä onkin jo väritettynä useampia valmiiksi.
Ensimmäistä kertaa kokeilin myös taitella tällaisen taskukortin ja meinasin kyllä taitella lisää jahka joutaa, sen verran kivoja ja erilaisia kortteja tulee näin.

Tämän kortin voisi antaa vaikka vähän "vanhemmalle" koululaiselle (kuvittelen tähän meidän tytöt >10v.) ja yhteen taskuun voisin sujauttaa vaikka lahjakortin johonkin vaateliikkeeseen. Tai sitten rahaa, minulta löytyikin samaan sävyyn punainen, kymmenen euron seteli rekvisiitaksi. Toinen hyvä väri olisi ollut vihreä seteli mutta ei satu aina oleen pussissa....

Tässä minun korttini mukavaan haasteeseen


2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Tässä onkin kortti mun makuun! Leimakuvan väritys ja värivalinnat siinä täys kymppi, oikein Mangaa!!!! Kortin malli todella mieleinen ja kyllä tällaisen kelpaa antaa ja jos sisällä vielä pikku lahjakortti tai vaikkapa toi kympin seteli, niin kyllä saaja viimeistään hyppii riemusta!

Marja kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain...

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries