keskiviikkona, maaliskuuta 10, 2010

Kortteja miehelle..

Pyydettiin tekemään kortti miehelle ja minulle tuli ensimmäisenä mieleen nämä Artin ukot;) Viikonlopun aikaan värittelin ja väsäsin kolme erilaista korttia josko joku olisi mieluinen tilaajalle. Yleensä kortin tekeminen miehelle on aika hankalaa, mutta näitä oli kiva tehdä ja syntyivät nopsaan..



Muistelin että minulla olisi ollut leimasin jossa lukee "Elämä on laiffii", olisi sopinut hyvin, muttei mulla sitten ollutkaan..
Ja tämä kuva ei ole Art Impressionin..


Tämä kortti näistä oli mun lemppari



5 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Hauskoja Äijä-kortteja, suosikkini näistä tuo keskimäinen. Tosi kiva tuo karttakuvionen taustapaperi, makee kokonaisuus!

Maaret kirjoitti...

SIIS, HEI, WAU, nää on kaikki ihan ylivetomageita!!!!!! Taitaa muuten olla eka kerta, kun nään jonkun muun kun Sirpaliinan tekemänä tämän hänen suunnittelemansa heinänkorsi suussa olevan ukkelin blogattuna! Tosi upeesti olet onnistunut sen värityksessä, kuten noissa toisissakin korteissa:):) Tulin oikein hyvälle tuulelle, nämä nähdessäni!!!!!!!

SannaS kirjoitti...

Ai kun mageita!! Upeita äijäkortteja!! =)

AN kirjoitti...

Hienoja kortteja todellakin-miehet ovat niin vaikeita ja nämä kyllä saa hymyn huulille varmasti useammalle äijän köriläälle---:)

Anonyymi kirjoitti...

wautsi vau! onpas upeita! olen vasta alkaja korttiaskartelu saralla, osaatko kertoa mistä noita "vanheneminen ei ole nössöille" leimasiamima voisi saada?

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries