lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Oikein mukavaa lauantaita;) Tänään herättiinkin pikapikaa..kahdella vanhimmaisella tytöllä oli pelireissu Kotkaan ja kuinkas kävikään, lähtö oli aamukuudelta eikä kukaan herännyt!! No onneksi ei sen pahempaa, odottivat kuitenkin ja parikymmentä minuuttia myöhässä oltiin, että se siitä;)

Tällainen Sarah Kay kortti tällä kertaa ja tälle päivälle. Olen päivitellyt blogia nyt aika ahkeraan kuin myös kortteja olen ehtinyt väsäämään koska olen päivisin ollut pari tuntia yksikseni;) Nyt alkaa ehkä pikkasen tuntuun siltä että inspis loppuu vähäks aikaa, mikään ei tunnu oikein onnistuvan; Tähänkin korttiin oli ekaks yks toinen kuva mutta ei se oikein sopinutkaan joten vaihdoin tän tilalle.

Väritin kuvan uusilla Distress musteilla ja vähän myös vanhoilla. Eka kertaa laitoin vähän Glossya omppuihin ja kukkiin, tuli kiva. Taustapapru My Mind`s Eye:n ja reunoja olen sipaissut vähän sillä sun tällä eli maalia ja Stempelgleden leimoja.. niin ja käytin myös Jim Holtzin leimoja valkoiseen papruun, köynnöstä ja perhosia..

3 kommenttia:

AN kirjoitti...

Oi kyllä on kaunis kortti Ja taidolla väritetty kuva--oikein jäin katsomaan--

paula kirjoitti...

Oikein kaunis, herkkä kortti. Tuota kuvan värittämistä minäkin jäin ihailemaan, kyllä on taidokkaasti tehty. Kaikki nuo valot ja varjot, vaude.

SannaS kirjoitti...

WAU!! Ihana kortti!! Tosi kaunis!!! Ja niiiiiin upeasti väritetty kuva!! =)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries