perjantaina, heinäkuuta 02, 2010

Kortteja miehelle


Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua:) Kyllä on ollut niin mukavan lämmintä paitsi eilen oli kyllä ainakin täällä meilläpäin aivan mieletön ukonilma ja vettä tuli taivaantäydeltä, raikasti kyllä mukavasti.
Tein kaksi erilaista korttia 60 vuotta täyttävälle miehelle, toivottavasti jompikumpi kelpaa tilaajalle:) Nämä Artin ukkelit ovat aina olleet suosittuja joten toisen kortin tein sillä, toivottavasti myös huumorintajua saajalla löytyy:) Kuvan olen joskus värittänyt tusseilla. Paperit ovat sitten vähän oudompia, minulta löytyy aika paljon tuollaisia pieniä papruja joiden valmistajaa en tiedä.. Tuon raidallisen nauhan olen saanut joskus tilauksen mukana Norjasta Papirloftetilta.Tämä toinen sitten Magnolian leimasimella. Kuvan väritin tusseilla ja tällä kertaa vähän varjostuksia musteilla. Tekstipaperi on MajaDesignin ja tuo tumma taustapapru MemoryBoxin.
Kulmat olen taas tehnyt sillä samalla systeemillä kuin aikasemmin eli reunusleikkurilla (Fiskars) leikkasin ja sitten siitä nuo kulmapalat.. Tuon kehyksen maalasin valkoiseksi askartelumaalilla ja vähän tupsuttelin ruskeaa mustetta. Numerot taas ääriviivatarroja joihin laitoin ruskeaa kimalleliimaa:)

3 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Oi waude!!! Upeat kortit!! Huiman ihanaa nauhaa tuossa artti-kortissa!! =)

Kirsi kirjoitti...

Hienoja kortteja ovat molemmat. Näin ulkopuolisena uskoisin kyllä että tilaaja ei voi olla kuin tosi vaikean paikan edessä että kumman valitsee kun molemmat ovat niin upeita :)

Piitu kirjoitti...

Aivan mielettömän upeita molemmat!!!!
Ja nyt katselin useampia korttejasi ja täytyy sanoa, että olet mahdottoman taitava!!!
Väritykset on ihan taivaallisen ihania =)kaikki upeat värit, koristeet ja paperit on niin tarkkaan valittuja!
Ei voi kuin huokailla ihastuksesta!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries