keskiviikkona, heinäkuuta 28, 2010

Hääkortti


Mukavaa ja aurinkoista keskiviikkoa:) Ja hellettä piisaa...mun puolesta sais ehkä jo riittää kun ei oikein jaksa tehdä mitään varsinkin kun viimeiset raskausviikot ovat menossa...
Muuttopuuhissa olen kuitenkin ollut:) Me ei kyllä muutettu mihinkään vain minä ja mun kaikki askarteluromppeet, osa tavaroista on vielä laatikoissakin..
Minun nurkkaukseni on ollut meidän makuuhuoneessa ja tilalle tuli nyt sitten pinnasänky:) Ja nyt mulla on ihan oikeesti oma askarteluhuone, tosin uskomattoman pieni mutta kiva kun sinne voi kaiken jättää vaikka levälleen ja laittaa oven kiinni:)

Kaiken touhun keskellä sain kuitenkin tehtyä valmiiksi tämän Magnolian hääkortin tai miksei vaikka kihlajaiskortti, sopii kyllä molempiin. Kuvan väritin Distress musteilla ja vieläkin tuntuu vähän siltä että ei oikein luonnistu kun pitkään tässä välillä väritin tusseilla...Ihon väritin taas väreillä Tattered Rose, Tea Dye ja Vintage Photo, poskiin Worn Lipstick, hiukset Antique Linen, Vintage Photo ja Walnut Stain, , mekkoon Milled Lavender ja Dusty Concord.
Sulhasen paita väreillä Pumice Stone ja Frayed Burlap, housut Black Shoot.Paperit ovat Tildaa Panduro Hobbysta ja Basic Greyn, kukkaset ja ruusun lehdet Wild Orchid Craftista (tarttis tilata lisää..) ja nuo toiset lehdet olen leikannut Leona Emin leikkurilla.
Tietenkin noita pikkuperhosia lisäksi Woodwaren leikkurilla ja boordiin käytin Fiskarsin reunusleikkuria.

Nuo kiekurat stanssasin Magnolian uusilla stansseilla (Leaf and Swirl Dies). Teksti taas vaihteeksi, voisiko sanoa että omaa tuotantoa eli tietokoneella tulostettu...
Kortin reunoille laitoin melko rutkasti Sticklesin kimalleliimaa StarDust:)

Nyt minulla on työn alla muutama kortti Magnolian uudesta klubipaketista, kuvia olen väritellyt jo (sehän on sitä lempipuuhaa..), joten toivottavasti saan piakkoin tänne kortteja niistä:)


3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ihana ja kauniisti aseteltu kortti. Olet valinnut herkät värit niin väritykseen kuin kukkasia valitessakin. Tosi kiva tätä katsella. Leppoisia kesäpäiviä. PS. Onnea uuteen askartelu huoneeseen :D

noora kirjoitti...

Ihania kortteja sulla täällä blogissa! Tämäkin hääkortti aivan tosi kaunis! Löysin sivusi sattumalta ja aion tulla uudestaankin kylään!

Minsku kirjoitti...

NIIN ihana, hempeä, romanttinen kortti! Justi ihastelin tuota sun väritystä; hyvältä näyttää ainakin minun mielestäni. Kukat ja "kiehkura" kauniisti asteltu; kuin valokuva!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries