sunnuntaina, elokuuta 01, 2010

Sarah KayMukavaa sunnuntaita:) Onneksi nyt on jo vähän viileämpää..Meidänkin piti lähteä mökille viikonlopuksi mutta Asta teki tepposensa ja kaatoi puita sähkölinjan päälle joten ei sitten mentykään. Ei sillä sähköllä muuta väliä mutta jääkaappiin ei olisi saanut mitään ruokatarvikkeita ja eilen käytiin sitten nopsaan tyhjentämässä vielä pakastinta, osa oli kyllä jo niin sulanut..ja katsomassa oliko muuta tuhoa tullut mutta ei onneksi, puita vain kaatunut. Toivottavasti saavat piakkoin kuntoon että paikalliset asukkaat saisivat sähkön koteihinsa.Tämän Sarah Kayn tytön olen värittänyt jo jokin aika sitten Copic tusseilla ja varjostuksia Inktense kynillä. Tykkäsin itse kun tuli niin voimakkaat värit:) Paperit ovat MajaDesignin ja Timpan uudesta lehtiöstä (nimeä en nyt muista tähän hätään) ja myös Magnolian jouluinen nuottipapru löytyy kuvan takaa.. Kukat ovat Wild Orchid Craftista paitsi nuo pikkuruusut muistaakseni Paperellasta Priman. Nuo heteet bongasin Tiimarista, ei ollut kuin kaksi kimppua jäljellä ja alennuksessa vain 10 cnt!! Olipa kiva yllätys. Purin molemmat kimput ja niistä tuli aika monta tuollaista yksittäistä. Pitsi on vanhaa varastoa. Eka kertaa käytin myös näitä valmiita tageja kortin taakse ihan vain koristeeksi..
Reunoille leimasin Stempelgleden leimalla vähän "pisteitä". Papereiden ja leimakuvan reunat käsittelin Walnut Stain musteella ja surautin ompelukoneella:)


4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Suloinen Sarahkorti. Voi kuinka elävää ja kivaa pitnaa olet saanut tusseilla aikaan. Tiimari on kiva kauppa vaikka sieltä ei aina välttämättä löydy juuri sitä mitä tarvitsisi niin sieltä löytyy paljon kaikkea muuta kivaa :)
Mukava kuulla ettei Mökillänne ollut mitään pahempaa sattunut myrskyn aikana, hurja juttu tuo koettelemus monelle siellä ollut.

paula kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja upeasti väritetty kuva. Kivoja nuo Tiimarin heteet. Joskus löytää yllättävistäkin paikoista edullista piristystä ja erikoisuutta kortteihin, kun pitää silmät auki ja mielen avoimena.

SannaS kirjoitti...

Upea kortti!! Kauniita yksityiskohtia!! =)

Sande kirjoitti...

Onpas sinulla todella kaunis blogi täällä. Heti piti lukijaksi ruveta ;) Ja miten kauniita kortteja teetkään *huokailee*. Värityksesi on erinomaista ja tapasi kasata kortit on upeaa. Voisin hyvinkin viettää tuntikaupalla aikaa blogissasi ihastellen ja katsellen.

Tämäkin kortti on hurjan kaunis ja miten mahtavat koristukset. Nuo heteetkin ovat todella kauniit.

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries