torstaina, elokuuta 26, 2010

Sarah Kay kortti ja muuta höpinää...

Elämää vauvan kanssa ollaan opeteltu nyt, joten kortteja ei ole tullut tehtyä. Aikaa olisi kyllä ollut mutta vauvan nukkuessa olen käyttänyt tilaisuuden hyväksi ja ottanut itsekin torkut, tällä iällä ei virtaa ihan enää riitä tarpeeksi:D. Ja vähän vaikeuksiakin on ollut vauvan syömisen kanssa kun ei oikein meinaa vielä imetys onnistua mutta toivon että pikkuhiljaa..Sama ongelma oli edellisen (nyt eskarilainen) kanssa. Vaikka vauva on meidän kuudes niin jokainen on kuitenkin aina omanlaisensa ja opettelua riittää aina:)

Tätä korttia aloin tekemään ennen vauvan syntymää ja sain sen nyt tehtyä valmiiksi..Nämä Sarah Kayn leimat on mun lemppareita Magnolioiden ohella ja näitä on kiva värittää tusseilla. Laitoin vähän kimalleliimaa lisäksi:)


 Pilkullinen paperi on MajaDesignin, tuota taustapaperia en muista mistä lehtiöstä oli...Kortin reunaan sipaisin valkoista askartelumaalia ja Distressin Walnut Stain mustetta. Kukat ovat Tiimarista ja Papirloftenilta ja tuon metallisen sydämen olen bongannut myös Tiimarista:) Lehdet Magnolian stanssilla ja kokonaisia helmiä koristeeksi..Teksti on WOJ:n, pitsi vanhaa varastoa ja tuo ruudullinen nauha muistaakseni paikallisesta kangaskaupasta:)


Ja sitten meidän pikku prinssistä kuva, melkein kaksi viikkoa vanha kohta ja niin suloinen:) Ei niin onnistunut kuva kun salamavalo säikäytti niin että käsi meni suun eteen...Mukavaa loppuviikkoa:)


7 kommenttia:

noora kirjoitti...

Voi miten ihana pieni nyytti teillä siellä on! Onnea tosi paljon!

Ja korttikin on kerrassaan upea!

SannaS kirjoitti...

Hurjan kaunis kortti!! Aivan ihana!! =)
ja voi miten suloinen pieni prinssi!!

Maaret kirjoitti...

Kortti on SUPER kaunis:) Napakymppi suoritus!
Onnittelut vauvelista ja onnellsia hetkiä koko perheelle!

maiju kirjoitti...

Aivan ihana kortti. Ihania yksityiskohtia pullollaan. Ihana on myös tuo nyyttinne. Aivan varmasti pienistin ainesta, niin on pianistin sormet ;)

AN kirjoitti...

Korttisi on upea-ja niin on myöskin pieni poikasikin-onnittelut koko perheelle-

paula kirjoitti...

Mahtava kortti, kerrassaan upea!
Mutta tuo pieni tuhisija on niin ihana, ihan tunsin vauvan tuoksun nenässäni, vaikka omani on jo kohta kolmekymppinen. Paljon onnea ja voimia Sinulle, onhan Sinulla jo melko katras siellä hoidettavana.

Satu K kirjoitti...

Aivan suloinen nyytti! Kurkkaapa blogiini :o)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries