sunnuntaina, tammikuuta 30, 2011

Joulukortteja...

Bongasin Hjertebodenin joulublogin ja päätinpä osallistua minäkin:) En ehdi koskaan tekemään niin paljon joulukortteja kuin pitäisi joten näin niitä ainakin tulee tehtyä, koska joka kuukausi on tehtävä ainakin se kolme:)) Viimetinkaan nämäkin kyllä jäivät..
Saa sitten nähdä tuleeko minulta pelkästään näitä joulujuttuja.....toivottavasti ei, koska jo ennen joulua sain tilaukseni Sweat Pea Stampsiltä ja syyhyttää tehdä myös niistä kortteja...

Ensimmäinen korttini tästä Stempelgleden niin kauniista Vintage Christmas setistä, parempi myöhään kuin ei milloinkaan...Kuvan leimasin Glossy paperille Archival Inkin musteella, on totta että kun on oikeat tarvikkeet niin jäljestä tulee hyvä:)) Leimakuvan reunoja maalasin valkoisella askartelumaalilla ja samaa maalia suttasin myös paperien reunoille, lisäksi laitoin Decon Cotton Fibres "puuvillakuitu" lisäainetta ja kun oli kuivunut niin Distressin Weathered  Wood mustetta. Tästä tuli ihan ok:)

Innostuin tuosta maalista niin että "maalasin" myös tuota verkkoa ja lehdet kans ja vähän kukkiinkin yhdistettynä hopeaan kimalleliimaan.. Kyllä oli kädet vähän maalissa ja sotkussa...Taustalle laitoin näitä Priman strassikiehkuroita jotka leikkasin isommasta setistä. Kukat ovat Magnolian, Priman ja Kort&Godtin.
Kaikki paperit ovat muuten PionDesignin...

Sitten vielä tuollainen hopeinen pikkuriipus..

Ja seuraava, kortti numero 2. Whiff of Joyn leimasin  Willow with Christmascandle.
Paperit ovat kaikki MajaDesignin. Ja kuten edellisessä kortissa niin myös tähän innostuin sotkemaan edellä mainittuja aineita kun kerta vauhtiin olin päässyt:)) Eli leimakuvan reunihin ja kukkiin..ja takana näkyvään tagiin..


Kukat Papirloftetista ja nuo marjat Tiimarin poistokorista:)) Leimakuvan taakse laitoin valkoista aaltopahvia jonka reunoja suttasin Pumice Stonella.

Tässä vielä lähikuva tagista. Teksti Magnolian ja reunoilla siis tuota puuvillakuitua, kimalleliimaa ja Walnut Stain mustetta. Stempelgleden leimoilla leimasin vielä tuon boordin sekä tagiin että leimakuvan alle.


Ja viimeiseksi numero 3 (pitäis varmaan olla ykkönen kun oli ekaks tehty. huom. siksi ei maalia tässä kortissa:))
Tämäkin Whiff of Joyn, Willow with Gingerbread heart. Sopisi yhtä hyvin myös ystävänpäiväkortteihin..


Paperit tässä kortissa Melissa Francesin. Kukat Magnolian ja Priman, lehdet leikkasin X-Cutin leikkurilla.
Eka kertaa käytin myös Fiskarsin sirkkapihtiä:))))) Tilasin sen tässä vähän aikaa sitten ja ette arvaa oliko mulla sormi  suussa että miten tätä käytetään. Kyllähän minä ohjeet luin mutta en meinannut uskoa!! Että venytellään vaan, just .. ja aika kovaääninen. Kyllä mä taidan mieluummin tilata sen Crop-A-Dilen vaikka kalliimpi kun onkin ja minä kun jossain yritin säästää....mutta silti:)

Kuvat värittelin Distressin musteilla tällä kertaa..


Kiitos kun piipahdit täällä:))

Minna


6 kommenttia:

AN kirjoitti...

Voi -kyllä nämä sinun korttisi ovat kauniita -niitä voisi katsella vaikka kuinka kauan--ja ottaa oppia--Tuo keskimmäinen taitaa olla minun mieleeni--tai en tiedä-vaikeaa noista on parasta valita
Mistähä tuota puuvillakuitua saa--onkohan suomessa--

Mervi kirjoitti...

Voi valtavan upeita kortteja ja mielettömäasti kauniita yksityiskohtia ihasteltavaksi.
Kirjauduin samalla lukijaksi ettei seuraavat mene ohi;-))m

Maaret kirjoitti...

Kauniita kortteja kaikki, mutta toi ensimmäinen on kyllä IHQ :):)

SannaS kirjoitti...

voi WAU!!!! Huiman upeita kortteja kaikki!!!! =)

Gunhild kirjoitti...

I love your cards, they are gorgeous! Such beautiful colors and I love the painted details! Hugs, Gunhild

Minna kirjoitti...

Moi:) Anelma, kyllä sitä Suomesta löytyy:)) Ostin nimittäin tuon joulun aikaan Jyväskylästä, muistaakseni Kodin Terrasta askartelupuolelta. Ja huomasin että myös Tiimarissa olevat Deco-tuotteet ovat saman valmistajan. Tuo aine on eräänlaista "pastaa" joten varmasti löytyy taiteilijakaupoista, luulisin ainakin:)
Mervi, kiva kun löysit tänne mun pikkublogiin...

Minna

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries