keskiviikkona, maaliskuuta 20, 2013

MajaDesign ja StampARTic

Tänään julkaistiin StampARTicissa artikkeli MajaDesignista joka sponsoroi meitä ihanalla paperikokoelmalla Walking in the Forest. Tässä mun kaksi "projektia" artikkeliin:)

Ekaks kortti, hyvin erityyppinen mitä yleensä teen, vai mitä?:) Paperit ovat tässä kokoelmassa upeita syksyn sävyisiä, sinisiä, oransseja, vihertäviä...muutama vaaleampi mutta niitä en tarkoituksella halunnut käyttää vaan tehdä jotain erityylistä:)


Toinen on skräppileiska. Idea lähti tuosta tekstistä "Seasons last bird song". Kuva on Ikaalisista Kyrösjärven rannalta vuokramökiltä otettu kuva kolme kesää sitten. Oltiin monena kesänä siellä isolla porukalla lähisuvun (mun vanhemmat ja sisarukset perheineen) kesken ja meillä oli aina mielettömän mukavaa:))Tämä on siltä viimeiseltä yhteiseltä reissulta, lähdettiin kesken pois koska isäni sairastui ja vajaa kaksi kuukautta tämän jälkeen hän nukkui pois erittäin lyhyen sairauden murtamana♥ Kuva onkin isäni ottama, hän oli mielettömän taitava valokuvaaja♥3 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Upeat työt, kaunista värienkäyttöä ja tunnelma niissä on mahtava. Oli varmasti vaikeaa tehdä tuota leiskaa, upean kuvan isäsi oli myös ottanut.

Nonni kirjoitti...

Ihania olet tehnyt, tuo kortti on väreiltään aivan fantastinen ja todella kaunis on tuo leiskasi valokuva.

Elli kirjoitti...

Hienoja :)!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries