sunnuntaina, maaliskuuta 10, 2013

Vähän pääsiäistä....

Moi:) Vähän pääsiäiäisjuttuja jo, vaikka aikaahan vielä on vähän....  Pion Designin papereista kortti, myös pupukuva on näistä leikattu. Höyheniä, aaltopahvia, pitsiä, harsoa ja vähän kukkia koristeena..Pääsiäiskortit on tietenkin kiva postittaa saman teeman postimerkeillä:)) Mulla oli kortissa pupu mutta Itellalla kukkoja..
 Itellalta tuli siis uusia pääsiäispostimerkkejä myyntiin jo 8. päivä tätä kuuta, ihania värikkäitä kukkoja.Kukko kuuluu vanhaan suomalaiseen perinteeseen

Pääsiäispostimerkeissä poseeraa tänä vuonna värikäs kukko, jolla on nokassaan pajunkissa ja jaloissaan pääsiäismuna. Korttitaiteilija Katja Saarion suunnittelemassa Pääsiäiskukko-postimerkkiarkissa on kymmenen 1.luokan postimerkkiä.

Postin verkkokaupassa voi tutustua kaikkiin myynnissä oleviin postimerkkeihin ja sieltä löytyy myös nämä kukot:


Oikein mukavaa sunnuntaita!

8 kommenttia:

SusanLotus kirjoitti...

Gorgeous Easter card!
I love how you blended the background with the image and stamped swirls. So Cool!

Have a nice sunday!
Susan

Tarja kirjoitti...

Ihastuttava:))

Jaanuska kirjoitti...

Voi ei miten kaunis ja ihana kortti! Tykkään ihan valtavasti! Muutenkin blogisi on aivan mahtava! Olet niin taitava käsistäsi! Täällä viettäisi kyllä aikaa tunti tolkulla! :)

OK kirjoitti...

ВОСТОРГ!

Christina C. kirjoitti...

This is so gorgeous....love your use of the Pion Design papers and all the beautiful details!

Marja B. kirjoitti...

Todella kaunis kortti, ihania yksityiskohtia.

Merkkari kirjoitti...

Tykkään kovasti tästä kortista ja innostuin minäkin käyttämään samaa kuvaa kortissani. Toivottavasti et koe, että olisin sinua plagioinut, jos koet näin niin ilmoita ja poistan blogipostaukseni :)

Minna kirjoitti...

Moi Merkkari:) Vastasin sinulle myös vähän pitemmästi sun blogiin:) Ekaks, ihana jos tykkäsit tästä kortista, koska mä mietin että tykkäänkö itse vai en:)
Ja toiseksi, en mä koe että olet kopioinut vaan olet tehnyt ihan oman korttisi♥ Mun mielestä on tosi mukavaa että olen onnistunut tekeen jotain sellaista mistä muutkin innostuvat♥

MinnaLähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries