maanantaina, heinäkuuta 19, 2010

Romantic TildaPiitkästä aikaa edes yksi kortti näytille tänne. Ei passais kyllä valittaa mutta on ollut niin järkyttävän kuumaa etten ole juurikaan jaksanut tehdä mitään..

Mulla on tämäkin Magnolian nätti leimasin ollut jo tovin ja nyt vasta tein kortiksi asti. Kuvan väritin Distress musteilla. En olekaan väritellyt niillä pitkään aikaan joten oli taas vähän hakusessa, tuntui ainakin siltä.

Mekon ja hatun väritin pääasiassa Victorian Velvet musteella, vähän myös lilalla Milled Lavender, hiuksiin Antique Linen, Vintage Photo ja Walnut Stain. Sateenvarjoon ekaks Tumbled Glass ja sitten tummempi Weathered Wood. Kengät vaalealla Pumice Stone (mun lempivärejä) ja Frayed Burlap. Kasvot väritän aina ekaks Tattered Rose musteella ja sitten reunoille Tea Dye ja viimeiseksi Vintage Photo, poskiin yleensä Worn Lipstick. Mustaa olen käyttänyt vähän sinne tänne:) Oikeastaan melkein kaikki nämä värit minulla on tyynyinä, joitakin täytepulloja on tullut ostettua, lähinnä nuo kasvoihin käyttämäni sävyt.


Paperit ovat MajaDesignin, MME:n ja Magnolian, kukat Wild Orchid Craftista ja nuo lehdet on tehty Magnolian uudella stanssilla. On muuten tosi hyvä stanssi, lehtikuvio irtoaa tosi hyvin stanssista. Joskus nimittäin raivostuttaa sellaiset joihin tarttuu tosi tiukkaan paperi kiinni..ja yleensä ne jää käyttämättä...
Kimalleliimaa laitoin vielä mekon ja hatun reunaan, näkyyköhän?

Sain myös uuden Magnolian klubipaketin, ihania, mutta mulla ei ollutkaan Ez-mount levyä joten en ole päässyt niitäkään kokeilemaan vielä:((


2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Voi kun on taas niin nätti. Väritykset ja muutenkin värimaailmasi kortissasi on kympin luokkaa ;)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

yodella mahtavan upee kortti! tykkään kuvan värityksestä! niin hempee mut kaunis!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries