keskiviikkona, syyskuuta 22, 2010

Lovely Tilda

Mukavaa sateista keskiviikkoa, kyllä nyt alkaa olemaan niin syksyiset kelit jo:) Tämä kortti onkin tehty Magnolian uusilla Cozy Family Autumn 2010 kokoelman  leimoilla. Tällainen pirtsakka Tilda:) 
Väritin tusseilla taas ja myös Inktense kyniä edelleen käytin kuten yleensäkin. Noihin kasvoihin käytän aina noista Inktense kynistä ruskean sävyä Saddle Brown ja punan poskiin teen sävyllä Chilli Red.Paperit on CosmoCricketin lehtöstä Material Girl, ihania, mun mielestä vähän retrohenkisiä papereita. Ja olihan kukat tehtävä sitten myöskin retrokukkaleikkurilla:) Lehdet olen tehnyt Magnolian stanssilla (nuo vaaleammat) ja toiset Woodwaren leikkurilla. 
Vähän minua kyllä harmittaa tuo leimakuvan kehys:( Laitoin ekaks siihen mukamas mustalla pisteitä, joo ei ollut hyvä ja seuraavaks kullanväristä kimalleliimaa. No, vielä pahempi ja ei muuta kuin kaikki pois!! Pakkohan sitä sotkua oli yrittää peittää jollain joten sitten seuraavaks oikein rutkasti tuota Liquid Pearlsia:) Aaargh..no se on nyt sitten tollanen...ei pitäis liikaa kokeilla kaikkea...


Enkä voinut käyttää ompelukonetta, siinä kans harmituksen aihe:) Joku meidän tytöistä (kukaan ei vielä ole tunnustanut) oli ommellut jotain todella paksua ja kone oli mennyt rikki, se on vielä aika uusikin kaiken lisäksi..Täytyy viedä korjattavaksi ja saan sen ehkä parin viikon päästä takas joten siihen asti ei ommella kortteja:) Isäntä kyllä kerran tuumasi että melko kalliin koneen ostit pelkästään korttien takia, mutta kyllähän minä varmasti käytän sitä joskus myös ihan oikeeseen kankaaseen jahka tässä joutaa:))) Että se siitä:) 

Laitan tämän kortin myös Magnolian blogiini ja osallistun sieltä kautta Sukkersöttin haasteeseen jossa aiheena oli just Retro, toivottavasti tämä menee nyt sitten siitä...


5 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Suloinen ja ihana kortti :)

paula kirjoitti...

Hitsi kun hienosti väritetty! Oon ihan kateellinen, kun kans tusseilla ja Inktesseillä en saa ollenkaa tuollaista jälkeä. Täytyy vaan harjoitella lisää...
Kaunis kortti ja upeat kukkaryhmät.

Tiina kirjoitti...

Todella ihana ja taitavasti väritetty. Minä myös tuskailen inktensen kynien kanssa mutta en osaa muuhunkaan vaihtaa. Levitätkö värin vedellä vai öljyllä?

SannaS kirjoitti...

Wau!! Tosi kaunis kortti!! Ihanat värit!! =)

Anonyymi kirjoitti...

Todella suloinen kortti, itse en magnolian leimoista niin välitä, mutta noin reippaan tytön voisi kokoelmiin haalia. Ihana!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries