maanantaina, syyskuuta 20, 2010

Yllätys.... kortteja:)

Yllätys varmaan siksi että pitkään aikaan en ole saanut blogiani päivitettyä näin pian edellisen postauksen jälkeen:) saatikka tehnyt kortteja...Luulen myös että inspis taas löytyy tai löytyi jo kun tilasin kahdesta paikasta vähän uusia juttuja...kyllä se kummasti vaan piristää tuo shoppailu, vai kuinka?

Tässä siis kaksi hääkorttia näytille, tilauksesta tehty, toivottavasti jompikumpi on mieluinen tilaajalle, luulen ainakin:)


Tämän kortin tein Stempelgleden leimoilla. Embossasin kultaisella jauheella ekaks sydämen tuohon helmiäiskartonkiin. Valkoisella jauheella sitten tuo toinen sydän, leikkasin sen irti ja kiinnitin tarroilla pohjaan. Reunoihin samalla jauheella noita kiemuroita:). Ja uusia perhosia!! Vihdoin tilasin tuon perhosleikkurin, kauan siitä haaveilinkin mutta vähän pitää kuitenkin aina karsia mitä tarvitsee oikeesti:) 
Ja sitten tämä toinen, vähän erilaisempi... Lilin leimakuva, väritin tusseilla nopsaan..vähän pitsiä ja kukkia. Molempien korttien sisäpuolet on myös koristeltu ja toivottiin jotain tekstiä sisälle, niistä ei kuvaa ole.
4 kommenttia:

Merkku kirjoitti...

Jos eivät ole mieluisia niin jopa on kumma! :):)
Ihanan hempeitä ja tyylikkäitä ovat molemmat!

TaijuS kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
TaijuS kirjoitti...

Ihania kumpikin! Itse tykästyin tuohon kuvaan, joten alempi on minun suosikkini ;) Nuo kukat ovat todella kauniita ja sopivat niin hyvin tuohon leimakuvaan!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi että on kauniita hääkortteja! tykkään tosi kovasti!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries