tiistaina, syyskuuta 28, 2010

Twin Tilda


Magnolian kaksostytöt tällä kertaa..Kun sain tämän leimasimen, minulle tuli heti mieleen siskoni pellavapäiset 4-vuotiaat kaksostytöt, tällä on ainakin käyttöä:)
Väritin vaihteeksi Distress musteilla (tyynyillä), mekot Bundled Sage ja Scattered Straw sävyillä. Paperit ovat MME:n, K&Companyn ja Magnolian. Kukat Papirloftenilta ja Wild Orchid Craftista tuo räiskyvän keltainen ruusu:) On kyllä niin keltainen että luulen ettei hirveästi tule käytettyä tuota väriä, ei ole kyllä mun juttu...
Lehdet leikkasin Leona Emin leikkurilla ja tulipa käytettyä eka kertaa nyt tuota vaahteranlehtileikkuriakin jonka joskus tilasin jostain...Kulmat taas Marthan reunusleikkurilla. Teksti WOJ:n.
 
 Tällainen nopsaan kyhätty kortti tällä kertaa. Nopsaan siksi että päiväsaikaan ei juuri ole aikaa kovinkaan kun meidän pikku ukko on oppinut mitä ilmeisemmin nukkumaan vain sylissä ja seuraa pitää olla koko ajan ja ääntä mahdollisimman paljon:) Aika äkkiä nuo pikkuveitikat oppii tavoille, meillä kun tytöt on tosi innokkaita hoitaan ja varsinkin pitämään sylissä pikkuveljeä:) 

1 kommenttia:

Merkku kirjoitti...

Ai että nopsaan kyhätty kortti! :):)
Just!
Meikäläiseltä menisi noin upean lopputuloksen aikaansaamiseen useita tunteja!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries