maanantaina, marraskuuta 22, 2010

Heippa vaan Magnolia:))

Tämä on sitten mun viimeinen Dt korttini Magnolialle, ihan itse ostetusta leimasimesta tehty, niinkun oikeastaan kaikki muutkin paria lukuunottamatta:)
Joo, olin miettinyt jo jonkin aikaa ja ei kauan enää tarvinnut miettiä päätöstä. Ja arvatkaa, olen ihan älyttömän onnellinen tästä päätöksestä, nyt voin tehdä ihan mitä vaan!! En halunnut enää "maksaa" että saan (huom. saan) tehdä kortteja Magnolialle ja että pääsen lehteen, joo ei kiitos.
Hulluhan silloin olin kun lähdin mutta enpä sillon olis arvannut...mitä tuleman pitää.
En osaa muuta sanoa kuin Carola/Calle oli niin oikeassa aikoinaan, olen täysin samaa mieltä hänen kanssaan.

En ole katkera vaan lähinnä huvittunut tästä kaikesta enkä taatusti suosittele kellekään tämän firman dt pestiä, ellei sitten ihmeitä tapahdu, mutta eipä tapahtunut tässäkään välillä...

Mulle riittää ihan vaan se että saan tehdä kortteja ja että edes joku joskus piipahtaa täällä mun blogissa:)) En minä tarvitse mainetta enkä kunniaa jos sitä jostain saa.

Että tällainen juttu tällä kertaa..

Tässä se mun korttini sitten, kyllä minä varmaan vielä näitä leimasimia käytän, mutta vaihteeksi käytän kyllä nyt kaikkia muita ihania mitä minulla on...


Niillä tutuilla Distresseillä taas väritelty ja tuo ihana teksti Stempelgleden Just  A Note setistä. Paprut MajaDesignin ja BasicGreyn. Kukat taasen itse värjäiltyjä Kort&Godt ja WOC

Tämä lyhykäisyydessään tässä.


16 kommenttia:

meiju151 kirjoitti...

Ihana kortti. Kauniit värit, koristeet ja asettelu!

AN kirjoitti...

voi kuinka kaunis -minullekkin tulee tuo enkeli--ja ymmärrän sinua-olen ollut joidenkin firmojen dt nä ja kyllä se sitoo-suuri helpotus kun ei tarvi--vapaus tehdä mitä ja koska vaan--

Carola / Calle kirjoitti...

Kyllä kuule täällä on vierailtu ja jatkossakin vierailaan.

Kuten jo sinulle kirjoitin niin seison edelleen kaiken sen takana mitä keväällä kirjoitin. Taitojaan ei kannata myydä ihan mistä hinnasta tahansa. Kukkafirman hinta on mielestäni liian kallis.

Jos uskallat sanoa ääneen mielipiteesi ja antaa toiminnasta kehittävää kritiikkiä niin potkut persuuksiin oli kiitos. Pitää olla nöyrä ja firman mieleen niin jäsenyys säilyy. Kaikkein parasta on kun ostat itse leimat, paperit, kukat ja teet kortit sekä postitat valmiit tuotokset yritykselle. Tällä tavoin toimien olet heidän mileensä.

Minna kirjoitti...

Juuri noin se menee Carola, ei sitä varmaan kovin moni usko. Niinkuin en minäkään aluksi, kuten sulle myös kirjoittelin.. Kun vaan muutkin lähtisivät sieltä tai ainakin suurin osa niin varmaan menis sormi suuhun kuka lehteä sitten tekee...mutta aina on uusia innokkaita tulijoita tilalle, niinkuin minäkin silloin joskus, kyllä nyt huvittaa, mutta minä en ainakaan tarvitse Magnoliaa niin paljon ja tuskin nekään minua kaipaa...

Ritva_47 kirjoitti...

Aivan ihana kortti!
En tiedä noista DT-jutuista, mutta sen tiedän että jos jokin asia/ työ/ mikä tahansa ahdistaa, on se merkki siitä, että asialle pitää tehdä jotakin. Sinulla oli rohkeutta tehdä päätös, jonka varmasti tiedät kohdallasi oikeaksi.
Blogissasi on mukava vierailla; en ole Magnolian perässä tänne tullut, joten en sen perässä poiskaan lähde. Korttisi ovat aivan valtavan suloisia, teit ne kenen tahansa tarvikkeilla.
Oikein mukavaa joulun odotusta sinulle!

Maaret kirjoitti...

IHANAA, jatkossa saadaan nähdä kättesi töitä muillakin leimasimilla, oikein odotan niitä:)
Tämä kortti on kyllä aivan huikea, kaikki kohdallaan, eikä paremmasta väliä, ainoa, mistä en oikein pidä on yleensäkin Magnolian leimasimet....se oli siis vaan mun oma mielipide!

Karita kirjoitti...

Täällähän puhutaan asiaa :)

Me tehtiin Minna ihan oikea päätös, eikä kaduta minuakaan :) Säästyy vaan oma aika ja mikä parhainta.. omat materiaalit ;)

Enkä minäkään suosittele tämän firman Dt pestiä kenellekään.

Minna kirjoitti...

Niin me tehtiin Karita;) Niinkuin sanoin niin sinä annoit potkua tälle mun lopettamiselle:)
Mutta oli siinä kuule yksi hyvä puoli tossa Magnoliassa...mä en varmaan koskaan olis tutustunut sinuun:))

Karita kirjoitti...

Kiitos Minna :)
Ja samaa voin sanoa minäkin, olen saanut sinusta ihanan ystävän, kiitos Magnolialle :)

Carola kirjoitti...

Useasti piipahdan blogissasi ihailemassa kauniita töitäsi. Valitettavasti olen aika laiska kommentoimaan :(
Aivan varmasti tulen jatkossakin vierailemaan.
Ihan hyvä jättää taakseen sellaista mikä ei tunnu hyvälle :)

Marijke kirjoitti...

Lovely card!
Hugs,
Marijke

TaijuS kirjoitti...

Valtavan kaunis kortti yhdestä kauneimmista näkemistäni leimoista!!!

taru76 kirjoitti...

Ihana kortti! Harmi, että Magnolian DT pesti ei ole vastannut odotuksia. Luulisi että Magnolialle tulee ikävä, niin upeita oli sinun korttisi uusimmassa lehdessä, niin kuin täällä blogissakin. Upeista korteista tulisi ilman muuta saada korvauskin, eli vähintäänkin materiaalit korttien tekoon.

DT pesti ei tosiaan ole ehto blogissa piipahtamiselle, joten uusia kortteja jäädään odottelemaan : )

maiju kirjoitti...

Onnea Minna rohkeasta päätöksestä. Ei mikään tällainen ole tuon arvoista. Kaunis kortti, jatka edelleenkin luomaan kaunis ja nyt omilla ehdoillasi.

SannaS kirjoitti...

Kyllä minä tänne tulen, yritäppä vaan pitää poissa... ;D

Huiman kaunis kortti!! Todella upea kokonaisuus!! =)

Minna kirjoitti...

Voi että:) Kiitos niiin ihanista kommenteista:) Kyllä minä tiedän että joku täällä aina pyörähtää, pikkuhiljaa tuo laskuri kipittää, onneks ei kuitenkaan pyöri nurinpäin:=)

Ja Taru, sun blogi oli ihan eka mihin törmäsin ja innostuin tästä leimailusta:) Kiitos vaan..

Pitkästä aikaa on hyvä fiilis eikä stressaa yhtään tuo korttien teko:) Kokoajan oli melkein että pitäis tehdä, joo eikä voi tehdä sitä kun täytys niitä kortteja..
No, nyt ei stressaa:))

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries