perjantaina, marraskuuta 12, 2010

Silent Night Tilda

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti:) Ihanaa kun pitkästä aikaa pääsee mökille, joka viikonloppu on ollut muuta pakollista menoa, ei mulla vaan muilla:) Osa porukasta jää kyllä tälläkin kertaa kotiin...
Huomasin eilen WildOrchid haasteen (meidän pöytäkone on "huollossa" ja kaikki haasteet on mulla näppärästi siellä muistissa, tässä ne täytyy hakea ulkomuistista kun en ole jaksanut laittaa niitä kirjanmerkkeihin...) jossa värit punainen ja vihreä, perinteinen joulu, joten tekaisin nopsaan tänään tämän kortin. Kuvan olen kyllä värittänyt jo joskus loppukesästä ja Copic tusseilla:)) Viimeksi olenkin värittänyt noilla tusseilla leimakuvia Magnolian joulunumeroon joten saas nähdä onko taito (mikä??) unohtunut taas vaihteeksi.

Tämäkin Magnolian leimasin on viime joulun kokoelmasta ja nyt korkattu:) Voi kun olisi niin paljon ylimääräistä aikaa askarteluun..taidan toivoa joulupukilta sitä:)


 Kauniit paperit ovat Magnolian ja MajaDesignin. Punainen pitsi täältä kangaskaupasta:) Hirveästi en laittanut koristeita tällä kertaa, leimakuva ja myös tuo Magnolian kaunis jouluteksti ovat niin isoja. Molemmat kukat ovat WildOrchidCraftista, toisen olen vain värjännyt punaiseksi kimallesuihkeella.
Noita tussien värejä en siis muista. Pitäisi kyllä laittaa myös itselle johonkin aina ylös mitä värejä on käyttänyt ettei joka kerta tarttis kokeilla mitkä sopii yhteen...

Tämän kortin myötä toivotan kaikille sitä mukavaa viikonloppua:)


1 kommenttia:

Rymyrinsessa kirjoitti...

Ihana taidokkaasti väritetty ja makean punasävyinen <3

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries