torstaina, marraskuuta 18, 2010

Joulukorteilla jatketaan...


Voi että tätä Magnolian joulupukkia oli kiva värittää, käytin värejä oikein reilusti ja sai huiskia kunnolla:) Ei sellaista pikkutarkkaa tälläkertaa..
Ja tästäkin leimasimesta teen nyt vasta ensimmäisen korttini, muistaakseni:) On niin monta vielä jäljellä joita en ole käyttänyt kertaakaan..
Kuvan taustalle leimasin hopealla ja Distressin Pumice Stonella tähtiä Magnolian leimasimella. Paperit ovat kaikki kolme käytettyä Basic Greyn pikkulehtiöstä. Nämäkin ovat niin kauniita että jemmasin itselleni oikein urakalla kun sattuivat olemaan Kruununjalokivessä tarjouksessa..toivottavasti en ehdi kyllästyä näihin, on niitä sen verran nyt:)
Tällä kertaa tulikin sitten päänvaivaa koristeiden kanssa. Kyllä piti pyöritellä kauan enkä vieläkään ole kovin tyytyväinen lopputulokseen. Mieluiten olisin jättänyt ilman mitään koska leimakuva on aika iso. Mutta mallipohja on Sketchy Colorsin haasteessa ja osallistun tällä kortilla siihen joten jotain oli laitettava:) Ja olen aika huono käyttämään noita riipuksia vai mitä nimeltään ovat..


Pienet kukkaset NellieSnellen Poinsettia (medium) setillä ja lehdet LeonaEm:n leikkurilla. Iso ruusu WOC:n ja nuo metallikoristeet muistaakseni kuusi WOJ:n ja tähti UnikScrapistä tilattu:) Tuo jälkimmäinen kauppa oli mulle uusi tuttavuus, paljon kaikkea ihanaa ja kaunista...

Kuva väritetty siis Distressin musteilla, pääosin tyynyillä. Värit joita käytin:

Joulupukin puku (punainen): Aged Mahogny,  Pumice Stone ja Black Shoot
                      ("valkoinen"): Pumice Stone, Black Shoot, Walnut Stain
Kengät, lyhty ja säkki (ruskea): Vintage Photo, Walnut Stain ja Black Shoot
Tausta: Weathered Wood ja Black Shoot

Kuvassa näkyy myös tuo toivotus, kaunis fontti, en vaan muista mistä setistä..


3 kommenttia:

Pirkkis kirjoitti...

Ihana kortti! Tosi ihanasti olet värittänyt pukin. Voin vaan kuvitella, kuinka olet tosiaan joutunut "huiskimaan" maalia ;o)

SannaS kirjoitti...

voi WAU!!!! Upeaakin upeampi kortti!! Valtavan kauniista ja taidokkaasti väritetty kuva!! Tykkään hirmuisesti!! =)

Chris kirjoitti...

Hi Minna! I love your card and your Santa is painted so beautifully, love the background too. I agree about the BasicGrey paper, the paper you used is my all time favourite Christmas paper and I wish they made a pad with just that design :D. Have a nice Sunday. Chris xx

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries