torstaina, marraskuuta 11, 2010

Kuulumisia..

Moi taas:) Suuri kiitos teille kaikille jotka otitte osaa rakkaan Tiran poismenon johdosta. Olin kyllä niin "sekaisin" ensimmäiset päivät kun kaikki tuli niin yllättäen. Edellisenä päivänä Tira sairastui ja nopsaan saatiin lääkäriin ja   leikkaukseen. Kävimme hakemassa Tiran sitten vielä kotiin mutta ei enää jaksanut nousta jalkeille vaan nukkui pois yöllä. Meidän perheeseen jäi iso aukko, oli se niin erikoinen koira.  Mutta "Show must go on.." eikös se niin ole? Elämä hymyilee pitkästä aikaa ja pikkuhiljaa totumme siihen että ei ole ketään kuka makaa ulko-oven edessä eikä inahdakaan kun joku yrittää tulla tai mennä ovesta. Eikä kuulu laahustavia askeleita kun jääkaapinovi narahtaa..eikä ole kokoajan läsnä sanan varsinaisessa merkityksessä:)
Niin menetimme sydämemme tälle rodulle että ehkä jonain päivänä meillä on uusi newfoundlandilainen joka ei kuitenkaan koskaan korvaa Tiraa vaan on ihan oma itsensä:)

On minulla myös yksi kortti jonka olen jo aikaisemmin Facebookiin laittanut. Tällainen Magnolian joulukortti, kauan sitten tehty:) Kuvan olen värittänyt Distress musteilla. Paperit ovat molemmat MME:n HollyJolly kokoelmasta ja samaisesta setistä on myös leimakuvan takana oleva leikekuvio:) Kaikki kukat ovat Priman.


Hyvän Joulun toivotus Magnolian leimasimella, minusta se on kiva:) Nyt tarttis vaan alkaa väsään joulukortteja lisää..tulee taas kiire ja ehkä en edes ehdi tekeen niin paljon kuin tarttis, saa nähdä mutta täytyy sitten jatkaa taas ensi vuonna:)


2 kommenttia:

Rymyrinsessa kirjoitti...

Ihana, eihän tähän muuta tartte sanoa! =O)Hienosti väritetty, jospa sitä itsekin joskus oppii tuon taidon...

SannaS kirjoitti...

Valtavan kaunis kortti!!! Upea kokonaisuus!! =)

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries