tiistaina, marraskuuta 16, 2010

Tilda with violin

Voi että näiden kuvien kanssa saa tapella... siis että saisi oikean värisiä kuvia. Ulkona niistä tulee sinisiä ja sisällä taas jotain muuta..mutta ehkä kameran käyttäjässä on vikaa? Onnistuin kuitenkin viimein saamaan edes vähän sinnepäin olevan valokuvan kortista.

Pääsin vihdoin käyttämään näitä Magnolian uusia joululeimasimia. Tämä viulua soittava Tilda on ehdottomasti yksi suosikeista, muutkin ovat kyllä niin kauniita:) Väritin ensiksi tällaisen sinisen mutta se ei ollut minun mieleen joten väritin toisen, vaaleanpunaisen. Leimakuvan ympärille leimasin Magnolian Flower Swirl leimasimella kiehkuroita koristeeksi Distressin musteella Pumice Stone ja Versafinen hopealla. Tässä alemmassa kuvassa hopean väriset näkyvät aavistuksen:)


Valkoinen ruusu on Tiimarista ostetusta köynnöksestä, pikkuruusut  muut WOC:n ja Kort&Godt:n jotka olen värjännyt itse Distressin musteella Tattered Rose.

Metallikoristeet maalasin valkoisella askartelumaalilla:) Ja muutama Papermanian haaraniitti joita en millään raaskisi käyttää...Magnolian stanssilla tehty kiehkura vielä koristeeksi ja kimalleliimaa, hopeaa ja Stickless StarDust


Käytin vain yhtä paperia, MajaDesignin RosaMarina 1. Alimmaisen paperin reunat leimasin Magnolian Valentine letter leimasimella ja vesileimamusteella, embossasin Snow Flake jauheella. Sitten vielä Distress Ink musteella, Pumice Stone, kävin reunat lävitse. Kovin paljon tuota ei valitettavasti näy tuolta toisen paperin alta mutta siellä se on:))


Kuvan väritin siis Distress Inkeillä, täyttöpulloilla ja tyynyillä. Minullahan on vain muutama noita täyttöpulloja. Tyynyistä otan värin niin että "leimaan" tyynyn akryylipalikkaan muutaman kerran ja siitä sitten sipaisen värin siveltimeen.

Värit joita käytin tässä olivat: 
Hiukset: Antique Linen, Walnut Stain
Iho: Tattered Rose, Tea Dye, Vintage Photo ja posket Worn Lipstick
Mekko: Victorian Velvet, Black Shoot
Kengät ja paita: Pumice Stone, Black Shoot
Viulu: Vintage Photo, Walnut Stain

Osallistun tällä kortilla Magnolia Down Under haasteeseen jossa aiheena Shabby Chic


4 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Valtavan upea ja kauniin herkkä kortti!! =)

Ansku kirjoitti...

Todella kaunis ja niin herkkätunnelmainen kortti!Nämä uudet Magnoliat ovat kyllä kaikki niin ihanaisia,että haluaisi ostaa ihan jokaisen..tämäkin viulua soittava on kyllä niin suloinen ja upeasti olet sen onnistunut värittämään.Koristeetkin sopivat upeasti kuvan tunnelmaan:)

taru76 kirjoitti...

Todella kaunis, harmoninen ja romanttinen tunnelma. Ihana kortti!

Siitä valokuvauksesta vielä... joskus on vaikea saada värejä oikeaksi! Itse olen huomannut saavani parhaan lopputuloksen kun kuvaan kortin sisällä luonnonvalossa. Ikkunan vieressä siis kyttäilee noin päivänvalon aikaan.

Kirsi kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunis kokonaisuus!

Lähetä kommentti

 

Mintun askartelujutut Copyright © 2010 Blog make-over by Creation Faeries